Super League K19: Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκε στην κορυφή

Οι Νέοι του Ολυμπιακού άλωσαν την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και ανέβηκαν στην κορυφή της Super League K19.

Super League K19: Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκε στην κορυφή

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε η Κ19 του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 για την εξ' αναβολής 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ19.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και είχαν σημαντικές ευκαιρίες να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Στο 43′ ο Χαραλαμπόγλου έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κακαδιάρης έδιωξε αρχικά, όμως ο Καρανάτσιος που είχε ακολουθήσει τη φάση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είχε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε και πάλι επικίνδυνες καταστάσεις προς την αντίπαλη εστία.

Ο Αστέρας Τρίπολης από τη μεριά του πίεσε στα τελευταία λεπτά για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως η άμυνα του Ολυμπιακού λειτούργησε άριστα και έτσι το προβάδισμα διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κακαδιάρης, Κάπερδας, Μποτόπουλος, Καραγλάνης, Λάσκαρης, Παπαδημητρίου, Μπάτσι, Καλλαντζή, Τηλαβερίδης, Παπαδόπουλος, Κεδίκογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξαρχος, Κουτσογούλας, Δάμα, Κ. Κωστούλας, Πλειώνης, Λιατσικούρας (86′ Λώλης), Δαρβίρας (76′ Πρεκατές), Μπάκουλας, Χαραλαμπόγλου, Καρανάτσιος (65′ Πνευμονίδης), Αλαφάκης.