Κ19: «Εξάρα» του Ολυμπιακού στον Απόλλωνα Σμύρνης

Οι Πειραιώτες νίκησαν στο Ρέντη τον Απόλλωνα Σμύρνης με 6-1 στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της SuperLeague K19.

Κ19: «Εξάρα» του Ολυμπιακού στον Απόλλωνα Σμύρνης

Με νίκη συνέχισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα αυτή την φορά νίκησαν τον Απόλλων Σμύρνης με 6-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν με το καλημέρα του αγώνα. Ο Μαρίνος στο 5’ έπιασε ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και έκανε το 1-0.

Η απάντηση από πλευράς Απόλλωνα ήρθε στο 26’ έπειτα από το πέναλτι που κέρδισε ο Ρόδης από τον Ντουμάνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρώσσης με τον Στουρνάρα να αποκρούει αλλά να μην μπορεί να διώξει την μπάλα στην επαναφορά.

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν πάλι το προβάδισμα χάρη στην καρφωτή κεφαλιά του Φέκκα έπειτα από την σέντρα του Κωστανάσιου. Το 3-1 έκανε ο Γκοτζαμανίδης με κοντινό σουτ ενώ το 4-1 ο Κωστανάσιος.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι Πειραιώτες ανέβασαν και άλλο τον ρυθμό τους πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα.

Ο Μαρίνος με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Βοΐλη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1 ενώ στις καθυστερήσεις ήταν η σειρά του Μαρίνου να δώσει έτοιμο γκολ στον Βοΐλη για το τελικό 6-1.

Ο Ολυμπιακός έπιασε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση και μείωσε στον ένα βαθμό την απόσταση από την κορυφή εκεί όπου συγκατοικούν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

Ολυμπιακός: Στουρνάρας, Ντουμάνης(Πέιος 56’), Γκοτζαμανίδης, Ράμα, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος(Αρσενίδης 80’), Φέκκας(Τσερκώνης 65’), Μαρίνος, Βοΐλης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Πανιώνιος-Ατρόμητος 0-2

ΑΕΚ-Άρης 2-1

ΑΕΛ-ΟΦΗ 3-2

Α.Ο. Ξάνθη- ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 3-2

Λαμία-Λεβαδειακός 1-0