Ηρακλής - Ηρόδοτος 1-0: «Απασφάλισε» ο Περόνε

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ηρακλής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Νίκησε 1-0 τον Ηρόδοτο με γκολ του Περόνε.

Ηρακλής - Ηρόδοτος 1-0: «Απασφάλισε» ο Περόνε

Ο Ηρακλής νίκησε τον Ηρόδοτο με ένα γκολ του Εμάνουελ Περόνε από το 9ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης. Βέβαια ο Ηρακλής θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς ευκολότερα, αφού έχασες πολλές ευκαιρίες καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Ηρακλής ήταν αυτός που έπαιρνε πρωτοβουλίες και κατάφερε να μετατρέψει μία από αυτές σε γκολ, μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Μάρκος Ντούνης με μία εξαιρετική ενέργεια, τροφοδότησε τον Περόνε και αυτός έκανε το 1-0 βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Το τέρμα του Περόνε έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του και οι ευκαιρίες δεν άργησαν. Οι γηπεδούχοι έφτασαν άλλες δύο φορές στο γκολ με τους Ζιαμπάρη και Περόνε στο 31' και στο 36' αντίστοιχα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μπήκε ακόμα πιο δυνατά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων ήταν σε καλή μέρα. Ο Ηρόδοτος δεν κλείστηκε πίσω, αντιθέτως προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, γεγονός που άνοιξε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι ευχαριστημένος με τους παίκτες του, μετά τη νίκη της πρεμιέρας.

Συνθέσεις:

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Πασάς, Μουμίν, Παναγιωτούδης (69΄ Μενδρινός), Χασομέρης (61΄ Ρόβας), Ντούνης (85΄ Τάι), Κλέιτον, Περόνε.

Ηροδοτός (Αρμάντο Φουτσίνι): Κουράκης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (77΄ Αμαραντίδης), Αυγενικού (54΄ Αργκιλέσι), Μωραϊτης, Κωνσταντινίδης, Σμυρλής (34΄ Μασάδο)