Ηρακλής: «Θα πολεμήσουμε με κάθε μέσο»

Οργισμένη ήταν η απάντηση της ΠΑΕ στο μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών της καινούργιας εταιρείας εξαιτίας χρεών της παλιάς.

Ηρακλής: «Θα πολεμήσουμε με κάθε μέσο»

Άμεση και αποφασιστική ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ηρακλής στο μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών της καινούργιας εταιρείας λόγω οφειλών της προηγούμενης, η οποία οδηγήθηκε στη διάλυση και εκκαθάριση εξαιτίας της διοίκησης Παπαθανασάκη.

Η διοίκηση του «Γηραιού» κάνει λόγο για ανεξήγητη και ύποπτη κίνηση ορισμένων να... θυμηθούν τα χρήματα που ισχυρίζονται πως τους οφείλονται με την έλευση του νέου μεγαλομετόχου, προσθέτοντας ότι στόχος τους είναι να πλήξουν τη νέα ΠΑΕ και όχι τον άνθρωπο ο οποίος ευθύνεται γι' αυτά τα χρέη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Με αφορμή το μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών της καινούργιας εταιρείας, για οφειλές της προηγούμενης, που με την καταστροφική διοίκηση Παπαθανασάκη, οδηγήθηκε στη διάλυση – εκκαθάριση, η ΠΑΕ Ηρακλής, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τα εξής:

Είναι αλήθεια, ότι το μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών, δημιουργεί προσωρινό πρόβλημα στην απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας και γενικότερα στην καθημερινότητα της, αλλά δουλεύουμε στην κατεύθυνση να το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε.

Η σπουδή ορισμένων, να… θυμηθούν τα χρήματα που ισχυρίζονται πως τους οφείλονται με την έλευση του νέου μεγαλομετόχου, έχοντας δικαστικές αποφάσεις οι οποιες ελήφθησαν ερήμην του -ούτως ή άλλως – εξαφανισμένου πρώην μεγαλομετόχου και χωρίς προηγουμένως να υπάρξει καμιά επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας, είναι πραγματικά ανεξήγητη. Αν όχι ύποπτη για την χρονική συγκυρία.

Ανεξήγητο είναι επίσης και πώς κανείς από όλους αυτούς δεν κινήθηκε για να εξασφαλίσει τα χρήματα που ισχυρίζεται πως του οφείλονται, κατά τη διάρκεια της θητείας του πρώην μεγαλομετόχου (ή των “συνεχιστών” – διαχειριστών, τους οποίους τοποθέτησε στη συνέχεια) και λειτούργησαν ως υπερασπιστές του, την ίδια στιγμή κατα την οποία, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του Ηρακλή ζητούσε απ’ όλους τους αρμόδιους φορείς, τον έλεγχο του. Ένας τέτοιος έλεγχος, σε οποιοδήποτε ευνομούμενο περιβάλλον θα είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του πρώην μεγαλομετόχου και την ταυτόχρονη προστασία του Συλλόγου.

Τέλος, εξίσου ανεξήγητη είναι και η επιλογή τους να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς, διότι υπό συνθήκες “εκβιασμού» και “θολού” νομικού υπόβαθρου, η ΠΑΕ Ηρακλής εξυπακούεται πως δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης μαζί τους.

Για εμάς, είναι ξεκάθαρο, ότι το πλήγμα που προσπάθησαν να επιφέρουν στη νέα ΠΑΕ, είναι πλήγμα ενάντια στον Ηρακλή και όχι ενάντια στον άνθρωπο, ο οποίος δημιούργησε τα χρέη και είναι υπεύθυνος γι’ αυτά.

Ο δρόμος προς την οικονομική εξυγίανση είναι ανηφορικός και με αρκετές “στροφές” και αυτό το γνωρίζαμε παρά τις υποσχέσεις για το αντίθετο. Παρ’ όλα αυτά είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο του Ηρακλή, ότι το πρόβλημα θα ξεπεραστεί, όπως τόσα και τόσα άλλα, πολύ μεγαλύτερα. Αρκεί, να είναι κοντά μας.

Στον “ακήρυχτο πόλεμο” της τελευταίας δεκαετίας που έχει ως μοναδικό στόχο την απομάκρυνση του κόσμου μας από το γήπεδο και τον Σύλλογο, με διάφορες μεθοδεύσεις, εμείς θα πολεμήσουμε με κάθε μέσο, που θα υπενθυμίζει τις αξίες πάνω στις οποίες γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Σύλλογος. Την δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια και την αυτονομία. Η πίστη (και το όραμα) του μεγαλομετόχου, αλλά και όλων όσοι είναι δίπλα του, είναι πως θα κερδίσουμε. Όχι σε μια μέρα ή σε ένα μήνα, αλλά θα κερδίσουμε».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ