Πρωτάθλημα Κ-15: «Πεντάρα» του ΟΦΗ στην ΑΕΚ

Η Κ-15 του ΟΦΗ πήρε μία εμφατική νίκη στην έδρα της ΑΕΚ με 5-0 για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρωτάθλημα Κ-15: «Πεντάρα» του ΟΦΗ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου τον ΟΦΗ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-15. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σημείωσαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι εμφανώς επηρεασμένοι από το ρεπό που είχαν την δεύτερη αγωνιστική γνώρισαν την πρώτη τους ήττα για την φετινή σεζόν. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8’ ο Σωμαράκης, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνο.

Στην επανάληψη οι Ηρακλιώτες ήταν καταιγιστικοί πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα. Στο 52’ ο Χαλκιαδάκης έκανε το 2-0 ενώ στο 67΄ο Σωμαράκης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση για το 3-0.

Είσοσι λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Γεωργαλής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 με τον Γιακουμάκη στο 84΄να διαμορφώνει το τελικό 5-0 για την ομάδα του.

ΑΕΚ: Νατσίδης, Καστανιώτης (Χατζημάρκος) Παπαδόπουλος (Τσούμπας) Κυρσανίδης, Καραγιαννίδης, Χαλίλι, Τσίρης, Φωτόπουλος (Μαχαίρας) Λαντίκας (Μαρκάκης) Κοντός (Κεσίδης) Ντέλλας.

ΟΦΗ: Xωραίτης, Χασουράκης, Σπυριδάκης, Κρίτζαλης, Κονιός, Αποστολάκης (67’ Βαρβεράκης), Χαλκιαδάκης (78’ Περογαμβράκης), Αμανάκης (55’ Bιτώρος), Γεωργαλής (73’ Γιακουμάκης, Μαμουλάκης, Σωμαράκης (78’ Ξιστράκης).