Η από-Παναθηναϊκοποίηση της Σπάρτης!

Την αποχώρηση του Κριστόφ Βαζέχα ακολούθησαν και τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί δανεικοί στην ομάδα της Λακωνίας 

Η από-Παναθηναϊκοποίηση της Σπάρτης!

Ο Παναθηναϊκός πήρε πίσω τους τρεις ποδοσφαιριστές που είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στη Σπάρτη και η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα της Λακωνίας σε κατάσταση πλήρους από-Παναθηναϊκοποίησης!

Η αποχώρηση των Γιώργου Αγγελόπουλου, Δήμου Χαντζάρα και Αντώνη Οικονομόπουλου μπορεί να χαρακτηριστεί και τέλος εποχής στη Σπάρτη. Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της αποχώρησης του Κριστόφ Βαζέχα από τον πάγκο των Λακώνων έπειτα από μόλις ένα παιχνίδι και εν προκειμένω την συνάντηση για το Κύπελλο με τον Αχιλλέα Καμαρίου.

Απόφαση που ενόχλησε τα ερείσματα που ο Ελληνοπολωνός κόουτς εξακολουθεί να διατηρεί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η παρουσία του, άλλωστε, στον πάγκο της Σπάρτης αποτελούσε βασικό παράγοντα όταν αποφασίστηκε εξαρχής να δοθούν και παίκτες που θα υποστηρίξουν το πρότζεκτ αλλά και θα απολάμβαναν της προσοχής του κόουτς ο οποίος τους γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Η αρχή, βεβαίως, είχε γίνει από πέρσι, με την αποχώρηση του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οπότε και ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον σύλλογο. Εύλογα, λοιπόν, το απώτερο μέλλον δεν διαγράφεται ευοίωνο για τη Σπάρτη...