Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Σαρωτικός Ολυμπιακός 3-0 στην έδρα της ΑΕΚ

Τεράστιο βήμα πρόκρισης στον τελικό των μπαράζ έκανε η Κ17 του Ολυμπιακού συντρίβοντας 3-0 την αντίστοιχη της ΑΕΚ, εκτός έδρας.

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Σαρωτικός Ολυμπιακός 3-0 στην έδρα της ΑΕΚ

Βήμα πρόκρισης στον τελικό της 1ης φάσης του πρωταθλήματος Super League Κ17, έκανε η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 3-0 στην έδρα της ΑΕΚ για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιβάλει από νωρίς το δικό του ρυθμό στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μιχαηλίδη να πλασάρει στην κίνηση μετά από σέντρα του Κτενά κάνοντας το 0-1.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στα μισά του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα στο 23′ ο Μιχαηλίδης πάσαρε στον Φράγκο και εκείνος με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα παραθυράκι της εστίας σημειώνοντας το 0-2 για τον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη, μπήκε και πάλι δυνατά στο 54′ ο Φίλης με ωραίο τελείωμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Επόμενη αναμέτρηση για τους Έφηβους του Ολυμπιακού είναι και πάλι με αντίπαλο την ΑΕΚ για τον επαναληπτικό αγώνα των μπαράζ.

ΑΕΚ (Π. Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Κολυφέτης (67′ Λεοντής) Τσαραμανίδης, Μαρκόπουλος (46′ Κουτσουδάκης) Ντάνι, Παναγιωτόπουλος, Αβράσογλου, Δασκαλόπουλος (60′ Ψυχογιός) Κολοκοτρώνης (67′ Γριτσίπης) Ζούλιας (60′ Παπαδημητρίου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Φίλης, Κτενάς (73′ Γιωτόπουλος), Λάνα (73′ Φλούδας), Τζάμαλης (37′ Μπιμπίκας), Μιχαηλίδης (60′ Καρακώστας), Βασιλακόπουλος (73′ Πετρίδης).