Super League K17: Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό στην Κηφισιά με 4-0

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού επικράτησαν εύκολα της Κηφισιάς με 4-0 και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στη Super League K17.

Super League K17: Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό στην Κηφισιά με 4-0

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά όπου νίκησαν με 4-0 για την 5η αγωνιστική της Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έτσι έφτασαν τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο ματς, από νωρίς ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του ματς.

Στο 14′ ο Μπιμπίκας έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Κτενά, ενώ στο 19′ και πάλι ο Κτενάς σημείωσε το 2-0 μετά από πάσα του Λάνα. Στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης έγινε το 3-0 με το πέναλτι του Σουλανιάκου, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 42′ από τον Μιχαηλίδη μετά από τη δεύτερη ασίστ του Μπιμπίκα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Καραγιάννης): Τρούμπας, Μανταίος, Τζώρτσος (46′ Κουτσουπιάς), Παρασκευόπουλος (46′ Βελετάκος), Γαβριηλίδης, Αραβοσίτας, Τσιρδήμος (82′ Πανούτσος), Χαραλαμπίδης, Τσικλής, Χρυσανθακόπουλος (82′ Σάμιος), Κλάψας (65′ Καμπάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Γεωργακόπουλος (60′ Καμπαγιοβάννης), Σκουρόπουλος, Φράγκος (46′ Κωνσταντόπουλος), Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Καρακώστας (68′ Φλούδας), Μιχαηλίδης, Λάνα (60′ Φίλης), Μπιμπίκας, Βασιλακόπουλος, Κτενάς (60′ Οσάφι).