Αναστόπουλος: Άπαντες παρόντες στην παρουσίαση των επετειακών εμφανίσεων (pics)

Πλήθος κόσμου στη γιορτή στην μπουτίκ του Ολυμπιακού για την παρουσίαση των επετειακών εμφανίσεων με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Αναστόπουλος: Άπαντες παρόντες στην παρουσίαση των επετειακών εμφανίσεων (pics)

Ήταν όλοι εκεί στη γιορτή του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της παρουσίασης της επετειακής εμφάνισης με τον Νίκο Αναστόπουλο στην μπουτίκ της ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την κατάκτηση του Χάλκινου Παπουτσιού, το 1983!

Στο περιθώριο της παρουσίασης ο θρυλικός «μουστάκιας» τόνισε τη συνεισφορά των συμπαικτών του σε αυτό το επίτευγμα, ενώ αστειεύτηκε λέγοντας πως... έψηνε των Κοκολάκη να του δίνει περισσότερο την μπάλα.

Δεκάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων» έδωσαν το παρών για να δουν από κοντά τη ζωντανή ιστορία του Θρύλου, αλλά και να... θυμηθούν οι παλιοί και να δουν για πρώτη φορά οι νέοι την εμβληματική φανέλα με το χαρακτηριστικό σήμα της FIAT στη θέση του χορηγού.

Το παρών έδωσαν ακόμα ο κόουτς της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γνωστός φίλος του Ολυμπιακού, Παύλος Χρηστίδης, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Νίκος Φιλίππου κ.ά.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπήρξε εκπροσώπηση με τον Κώστα Καραπαπά και φυσικά πολλοί παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, όπως ο Κυριάκος Καραταϊδης, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο Πέτρος Καραβίτης, ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Ο Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας για τον Αναστόπουλο τόνισε αρχικά: «Δεν καλωσορίζουμε εμείς τον Αναστόπουλο στο Καραϊσκάκης αλλά εκείνος μας καλωσορίζει εδώ. Θυμάμαι το γκολ του με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που όταν το έβαλε έκλαιγε με σκισμένη τη φανέλα. Αυτό θέλω εγώ και αυτό είναι ο Ολυμπιακός».

Ο Γκαϊτατζής είπε από μέρους τους: «Και εμείς θα φύγουμε αλλά αυτό που θα μείνει και δεν θα φύγει ποτέ είναι ο Ολυμπιακος».

Ο Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος του Πειραιά υπογράμμισε από την άλλη: «Δεν μπορούσα να μην έρθω έστω και για λίγο. Μεγαλώσαμε με τον Νίκο. Έχει βάλει τόσο ωραία και τόσα πολλά γκολ που τι να πρωτοβρεις. Αυτό με τη Λάρισα ήταν πολύ ωραίο, εκείνο το ψαλίδι».