Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα η ΑΕΛ, με ανατροπή τα Χανιά

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου προκρίθηκαν Χανιά και ΑΕΛ καθώς υπέταξαν Κοζάνη (1-2) και Τηλυκράτη (3-0) αντίστοιχα. Εισιτήριο και για τη Νίκη Βόλου που λύγισε 3-1 τον ΠΑΟ Βάρδας. Δεν έγινε το Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα η ΑΕΛ, με ανατροπή τα Χανιά

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε με 3-0 του Τηλυκράτη Λευκάδας σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο «AEL FC Arena».

Μάλιστα, οι «βυσσινί» προκρίθηκαν στους «16» του θεσμού αφού προκρίνονται από την επόμενη φάση άνευ αγώνα.

Μαζί με τους Θεσσαλούς προκρίθηκαν και τα Χανιά. Τα «δελφίνια» έκαναν σπουδαία ανατροπή επί της Κοζάνης εκτός έδρας και τώρα θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ σε έναν ενδιαφέρον κρητικό ντέρμπι.

Εισιτήριο «τσέκαρε» με τη σειρά της και η Νίκη Βόλου που είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας και με σκορ 3-1, θα βρίσκεται στην 5η φάση του Κυπέλλου.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας (δεν έγινε), Κοζάνη – Χανιά 1-2, Αχαρναϊκός – Πιερικός, Παμβουπρασιακός – Νίκη Βόλου 1-3 ΑΕΛ – Τηλυκράτης Λευκάδας 3-0.

*** Αναβλήθηκε το παιχνίδι του Αλμωπού Αριδαίας με τον Καμπανιακό.

Το αυριανό (28/9) πρόγραμμα

Δύο αγώνες διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο δημοτικό γήπεδο Παραλίας (16.00) η Καλαμάτα υποδέχεται την Καλλιθέα, ενώ στο γήπεδο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος» (16.00), ο Αστέρας Καισαριανής θα φιλοξενήσει τον Απόλλων Παραλιμνίου.

*** Στις 4 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το ματς του Αιγάλεω με τον Διαγόρα Ρόδου (16.00).