Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Μενδρινός

Ο Κώστας Μενδρινός είχε ένα σοβαρό ατύχημα και η διοίκηση του Κερατσινίου του ευχήθηκε περαστικά. Στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι και στην κάτω γνάθο ο προπονητής του Κερατσινίου.

Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Μενδρινός

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Κώστας Μενδρινός και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Κατευθυνόμενος με τη μοτοσικλέτα του στον εργασιακό του χώρο, ο ποδοσφαιριστής και προπονητής του Κερατσινίου συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο στην περιοχή του Πειραιά, με συνέπεια να υποστεί κάταγμα στο πόδι αλλά και τραυματισμούς στο πρόσωπο και τη γνάθο.

Μετά το συμβάν ο Μενδρινός διακομίστηκε στο Metropolitan όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αύριο (25/9).

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή το Κερατσίνι, στο οποίο εργάζεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ως προπονητής, ενώ στην ανακοίνωση η ομάδα του εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και ταχεία ανάρρωση.

Να θυμίσουμε ότι ο Μενδρινός στην καριέρα του φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Ατρομήτου, του Ιωνικού, του Άρη, του ΠΑΣ Γιάννινα, της Παναχαϊκής, του Πανιωνίου, του Πλατανιά, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ηρακλή.

Η ανακοίνωση του Κερατσινίου:

«Σύσσωμη οικογένεια του Κερατσινίου εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στον προπονητή και ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ΚΩΣΤΑ ΜΕΝΔΡΙΝΟ καθώς και στην οικογένεια του και του εύχεται περαστικά μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε».