Ολυμπιακός: Νίκη (4-2) για τους Νέους κόντρα στην Κηφισιά

Το τρία στα τρία έκανε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Κ19, καθώς επικράτησε της Κηφισιάς με 4-2 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ολυμπιακός: Νίκη (4-2) για τους Νέους κόντρα στην Κηφισιά

Στο 11ο λεπτό μετά τη σέντρα του Κουτσογούλα, ο Χαραλαμπόγλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Πνευμονίδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Κωστούλας κινήθηκε έξυπνα στην πορεία της μπάλας και έκανε το 2-0 στο 20’.

Στο 32’ ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα, όμως το σουτ του Χαραλαμπόγλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Δέκα λεπτά μετά ο Φλώκος μείωσε σε 2-1 με μακρινό σουτ, ενώ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο ίδιος παίκτης με συρτό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, μπήκε και πάλι δυνατά στο ματς και είχε σημαντικές στιγμές με τα σουτ του Δαρβίρα και την κεφαλιά του Τανούλη να περνούν άουτ.

Στο 63’ ο Ολυμπιακός θα πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, με τον Μπακούλα να βλέπει την κίνηση του Χαραλαμπόγλου και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ να κάνει το 3-2.

Δύο λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες πήραν και πάλι κεφάλι δύο τερμάτων, καθώς μετά από πίεση ο Χαραλαμπόγλου έγινε κάτοχος της μπάλας, είδε τον Δαρβίρα στην καρδιά της περιοχής και εκείνος διαμόρφωσε το 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, αρχικά ο Ολυμπιακός με τον Λίγδα στο 77′ και ένα λεπτό μετά ο Δήμος για την Κηφισιά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Αλαφάκης, Πρεκατές, Κωστούλας, Τανούλης, Λιατσικούρας, Δαρβίρας (72′ Λίγδας), Κουτσογούλας (80′ Δρόσος), Χαραλαμπόγλου, Πνευμονίδης (80′ Σταυρόπουλος), Μπακούλας (87′ Πλειώνης).

Κηφισιά (Θ. Μαυρουδής): Ρόμπερτς, Αραπίτσας (46′ Ζαχαριάδης), Σκιαδαρέσης (84′ Λαγός), Κατσανεβάκης, Φίλος, Χαχουλής (77′ Δήμος), Φλώκος, Παπατριανταφύλλου (80′ Μπουμπουλλίμα), Ζώνιος, Λουκάς (46′ Νίνος), Γιαματζίδης.