Είναι 44 χρονών και συνεχίζει ο Νεμπεγλέρας

Ο τεχνικός διευθυντής των Τρικάλων Κώστας Νεμπεγλέρας αγωνίζεται στα 44 του χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα Λάρισας.

Είναι 44 χρονών και συνεχίζει ο Νεμπεγλέρας

Με την ολοκλήρωση της περασμένης σεζόν στον Αχιλλέα Φαρσάλων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχοντας πατήσει τα 43 ο Κώστας Νεμπεγλέρας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Πολύ σύντομα έκανε και το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς το καλοκαίρι ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στα Τρίκαλα που θα πάρουν μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα της ΒΕθνικής. Μέχρι εδώ όλα αναμενόμενα, ώσπου ξαφνικά ο πολύπειρος κεντρικός μέσος εμφανίστηκε την Κυριακή να αγωνίζεται με τη Δάφνη Γλαύκης, στη δεύτερη τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας !

Δεν ξεπερνιέται το «μικρόβιο» της μπάλας τόσο εύκολα και από τη στιγμή που του δίνεται η ευκαιρία να κάνει το κέφι του τα μεσημέρια της Κυριακής ο «Νέμπε» το πήρε απόφαση και έθεσε σε αναστολή την απόσυρση από το ποδόσφαιρο. Το εντυπωσιακό είναι πως ο παίκτης αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης της Δάφνης με τον ιστορικό Τοξότη Λάρισας και ήταν αυτός που πιστώθηκε την ασίστ στο δεύτερο γκολ, αφού προήλθε από δική του εκτέλεση κόρνερ στα τελειώματα του ματς. Λογική η αποθέωση που γνώρισε από συμπαίκτες που θα μπορούσαν να είναι και γιοί του δεδομένου πως ο γεννηθείς στις 14 Απριλίου του 1975 είναι ακριβώς 43 ετών και έξι μηνών.


Ο ίδιος άλλωστε ξεκίνησε να παίζει μπάλα στη Λάρισα πριν από 25 χρόνια και σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε στην ομάδα της γενέτειράς του το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Η πρώτη θητεία του στην ΑΕΛ διήρκεσε τέσσερα χρόνια και συνοδεύτηκε από 89 συμμετοχές και επτά γκολ. Η επόμενη τριετία τον βρήκε στην καλή ομάδα του Πανηλειακού στην Α’ Εθνική, μετρώντας 87 συμμετοχές και πέντε γκολ στο ενεργητικό του. Από το 2001 μέχρι το 2004 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη όπου με τη φανέλα του Ηρακλή κατέγραψε 97 συμμετοχές και 4 γκολ. Από το 2005 μέχρι το 2009 πήγε στον συμπολίτη Άρη και έπαιξε σε 109 ματς πετυχαίνοντας και γκολ. Η συνέχεια δόθηκε στον Ατρόμητο, όπου σε δύο σεζόν αγωνίστηκε σε 69 παιχνίδια και σκόραρε 3 φορές. Επιστροφή στην αγαπημένη Λάρισα για να κλείσει ο κύκλος εργασιών σε πολύ υψηλό επίπεδο με τέσσερις σεζόν, 110 συμμετοχές και 4 γκολ ! Το κλείσιμο της επαγγελματικής καριέρας τον βρήκε στα Φάρσαλα, όπου έπαιξε τρεις σεζόν, με την τελευταία περσινή στην Γ’ Εθνική να καταγράφει 23 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο «σιδερένιος» Νεμπεγλέρας με τις γεμάτες σεζόν έφθασε να αγωνιστεί σε… 634 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου μόνο στις αμιγώς επαγγελματικές κατηγορίες που είναι η Σούπερ Λίγκα και η Β’ Εθνική !