Super League K17: Νικηφόρα η πρεμιέρα του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ατρόμητου με 2-1 για την πρώτη αγωνιστική της Super League K17.

Super League K17: Νικηφόρα η πρεμιέρα του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου

Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος ήθελε να ξεκινήσει τη φετινή «κούρσα» για τον τίτλο με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και αυτό έκανε.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου εντός έδρας για την 1η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ17 και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν από την αρχή να ελέγξουν το ρυθμό και να δημιουργήσουν ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός να έχει απειλήσει πολλές φορές, με σημαντικότερες στιγμές το πλασέ του Τζάμαλη και την κεφαλιά του Φίλη, όπου και στις δύο περιπτώσεις ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε απάντηση.

Στο 37′ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Σκουρόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γαλατά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φίλης, όμως ο Κατσάρας μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Ολυμπιακός από την άσπρη βούλα το έκανε 7′ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 44′, με τον Τζάμαλη να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Φίλη και να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός είχε και πάλι τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Ζουριδάκη στο 52′ να πλασάρει στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας γράφοντας το 2-0.

Στη συνέχεια αν και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε οι Πειραιώτες προσπάθησαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα με τον Ζουριδάκη να χάνει κλασική ευκαιρία στο 74′, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας.

Το τελικό 2-1 για τον Ατρόμητο διαμόρφωσε με εκτέλεση πέναλτι ο Σέχου στο 90+3′. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος (66′ Γιωτόπουλος), Φράγκος, Καρκατσάλης (52′ Θεοδωρίδης), Σουλανιάκου, Φίλης, Κτένας, Λάνα (62′ Καρακώστας), Τζάμαλης (46′ Μπιμπίκας), Βασιλακόπουλος (62′ Μιχαηλίδης), Ζουριδάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κ. Παρθενίου): Κατσάρας, Σπηλιόπουλος, Γαλατάς (46′ Σέχου), Μανωλάκος, Δημητρίου, Κώτσης, Κοκκοριάς (62′ Μάνδαλος), Μπουρλάκου (46′ Μυλωνάς), Ζότο, Στεργίου (62′ Πετρόπουλος), Ανδριώτης (46′ Μαυρίδης).