Ολυμπιακός: Φιλικές νίκες για την Κ19 και την Κ17

Οι Κ19 και Κ17 του Ολυμπιακού συνέχισαν με νίκες τις φιλικές τους υποχρεώσεις.

Ολυμπιακός: Φιλικές νίκες για την Κ19 και την Κ17

Το δύο στα δύο έκαναν για ακόμα μία μέρα οι ομάδες της Κ19 και Κ17 του Ολυμπιακού, οι οποίες νίκησαν σε φιλικές αναμετρήσεις με 4-0 τον Φωστήρα και τον Ατρόμητο αντίστοιχα.

Αρχικά οι Έφηβοι επικράτησαν εύκολα κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου σκοράροντας δύο τέρματα στα πρώτα δύο λεπτά, με τον Μπιμπίκα να ανοίγει το σκορ στο 1ο λεπτό της συνάντησης και λίγο αργότερα ο Σουλανιάκου μετά από κόρνερ του Κτένα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 2-0.

Στο 57′ ο Πλις με μακρινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τζάμαλης στο 71′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Φίλης, Κτένας, Πλις, Μπιμπίκας, Βασιλακόπουλος, Ζουριδάκης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Γιωτόπουλος, Νουχάι, Θεοδωρίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμουργασίδης, Λάνα, Αλαμάνος, Πετρίδης, Οσάφι, Μιχαηλίδης, Τζάμαλης, Σιώζιος, Κάπελας, Χατζηδιαμαντής.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση νίκησαν με 4-0 τον Φωστήρα σε φιλική αναμέτρηση. Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Χαραλαμπόγλου, όταν μετά από πάσα του Δαρβίρα, βρέθηκε πρόσωπο με την εστία και έκανε το 1-0.

Στο 32′ ο Πνευμονίδης κέρδισε πέναλτι σε προσπάθεια του μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Χαραλαμπόγλου σημείωσε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού για το 2-0.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Πνευμονίδη να δίνει όμορφη παράλληλη πάσα στον Λιατσικούρα και εκείνος να κάνει το 3-0. Το τελικό 4-0 πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γατόπουλος με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λίγδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Αρσενίδης, Παναγάκος, Δάμα, Πλιώνης, Λιατσικούρας, Δαρβίρας, Κουτσογούλας, Χαραλαμπόγλου, Πνευμονίδης, Αλαφάκης, ενώ έπαιξαν και οι Κουράκλης, Φαναράς, Λίγδας, Σταράκης, Μαυρόπουλος, Τουφάκης, Γατόπουλος, Ρολάκης, Τανούλης, Σούφκα, Δρόσος, Σουλεϊμάν, Σταυρόπουλος.