Στις 20-21 Οκτωβρίου ξεκινά η Football League

Αντίστροφα μετρά η Football League για την έναρξη της φετινής σεζόν, μετά την συνάντηση που είχε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος με τον Γιώργο Βασιλειάδη. 

Στις 20-21 Οκτωβρίου ξεκινά η Football League

Έτοιμες για δράση φαίνεται πως είναι οι ομάδες της Football League. Αντιπροσωπεία της λίγκα με επικεφαλής τον πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο συναντήθηκε με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και από τις συζητήσεις των δύο πλευρών έγινε αντιληπτό ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

Όλα βέβαια θα αποφασιστούν στο αυριανό (12/10) Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά μετά τις σημερινές εξελίξεις το πρωτάθλημα της Football League αναμένεται να ξεκινήσει το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου.

Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά, Βασίλης Αμανατίδης, είχε μιλήσει για την κατάσταση που επικρατεί.

Αναλυτικά η δήλωση του παράγοντας των Κρητικών είχε ως εξής: «Στο τελευταίο ΔΣ της Football League, κατά πλειοψηφία οι ΠΑΕ, αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διεξαγωγή της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, χωρίς όμως να οριστεί η έναρξη του. Αυτό διότι ακόμα και τώρα δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία για την εύρεση τηλεοπτικής στέγης για τις ομάδες.

Η μοναδική πρόταση που έχει κατατεθεί είναι αυτή της ΕΡΤ, η οποία είναι της τάξεως του 1,8 εκατ. ευρώ και αφορά 900.000 ευρώ μετρητά και άλλα τόσα παραχώρηση τηλεοπτικού χρόνου για τις ΠΑΕ. Πρόταση που αναρτήθηκε και στη diavgeia.gov.gr και δεν αποτελεί κρατικό μυστικό".