ΕΠΟ: Συνάντηση Τσεφερίν με Μπαλτάκο - Αύριο (17/8) οι προτάσεις για την οπαδική βία (vid)

Με θέμα την οπαδική βία συναντήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, με τον πρόεδρο της ελληνικής Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

ΕΠΟ: Συνάντηση Τσεφερίν με Μπαλτάκο - Αύριο (17/8) οι προτάσεις για την οπαδική βία (vid)

Στα γραφεία της ΕΠΟ με αφορμή τα τραγικά γεγονότα από την επίθεση των χούλιγκανς της Ντινάμπο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, συναντήκαν Αλεξάντερ Τσεφερίν και Τάκης Μπαλτάκος.

Οι δύο τους συζήτησαν τις προτάσεις της ελληνικής Ομοσπονδίας για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, ενώ όπως έγινε γνωστό αυτές θα ανακοινωθούν επίσημα αύριο (17/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, συναντήθηκε στο γραφείο του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος. Κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών ήταν το ζήτημα της οπαδικής βίας, για το οποίο αύριο Πέμπτη 17/08, η ΕΠΟ θα ανακοινώσει τις προτάσεις της.

Παρόντες στη συνάντηση από πλευράς UEFA ήταν ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς και από πλευράς Ομοσπονδίας ο εκτελεστικός διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης. Ο πρόεδρος της UEFA ενημέρωσε αναλυτικά για όσα συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη, τους αρμόδιους υπουργούς και τους ιδιοκτήτες των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού»