Ολυμπιακός Κ-15: Ισοπαλία στην πρεμιέρα με Αστέρα (3-3)

Οι Πειραιώτες απώλεσαν βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Κ15 κόντρα στον Αστέρα

Ολυμπιακός Κ-15: Ισοπαλία στην πρεμιέρα με Αστέρα (3-3)

Η Κ-15 του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της.

Σε μία αναμέτρηση που οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαφώς ανώτεροι και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια, η ισοπαλία αφήνει πικρή γεύση, αλλά και πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η στιγμιαία αδράνεια αλλά και η ατυχία σε καίρια σημεία της αναμέτρησης στοίχισαν δύο βαθμούς στον Ολυμπιακό, ο οποίος προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε τρεις φορές από τους Αρκάδες!

Στο 24' ο Φλώκος άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες, όμως 10 λεπτά αργότερα (34') ο Καλαμαράς ισοφάρισε. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 46' με τον Γιαδελάκη να κάνει το 2-1. Στο 54' ο Αστέρας ισοφάρισε ξανά με τον Καλογερόπουλο. Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός πήρε ξανά προσωρινά το προβάδισμα με τον Γιαδελάκη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 64' όμως ο Κατηφόρης με αυτογκόλ, διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Ολυμπιακός Κ15: Πούλιος, Κατηφόρης, Μπομπότης, Ρέτσος (76' Πρέλιας), Γιαλεδάκης, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Φλώκος (50' Πάνος), Μόσχος (59' Μάνδρος), Κουτσογούλας, Ποιμενίδης.

Αστέρας Τρίπολης Κ15: Παναγόπουλος, Κωστούρος, Ρουμελιώτης, Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Φραγκιαδάκης, Κλέωπας (51' Ασημάκης), Ρουμπιές, Καλαμάρας (69' Τσιώλης), Καντέλης, Μπάτσι.