ΠΑΕ Ολυμπιακός: Εξώδικο στον Μπαλτάκο - Αντίθετος με την αποζημίωση του Προέδρου της ΕΠΟ

Αντίθετη με την αποζημίωση του Προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έστειλε εξώδικο μέσω του Τάκη Αγραφιώτη

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Εξώδικο στον Μπαλτάκο - Αντίθετος με την αποζημίωση του Προέδρου της ΕΠΟ

Εξώδικο μέσω του Τάκη Αγραφιώτη έστειλε στην ΕΠΟ η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με το ζήτημα της αποζημίωση του Προέδρου του Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου.

Σύμφωνα με αυτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι αντίθετη με την καταβολή αποζημίωσης για τον Πρόεδρο της ΕΠΟ υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Μάλιστα, ενημέρωσε πως αν κάτι τέτοιο γίνει δεκτό και από την εκτελεστική επιτροπή, θα κινηθεί νομικά.

«Θα έχετε διαπράξει το αδίκημα της απιστίας αν η ΕΕ εγκρίνει την αποζημίωση όπως και οι υπάλληλοι που θα υπογράψουν τα εντάλματα πληρωμής», αναφέρει μεταξύ άλλων το εξώδικο και καταλήγει:

«Σας καλούμε να απόσχετε από οποιαδήποτε απόφαση. Σε αντίθετη περίπτωση οι εν λόγω αποφάσεις θα πάσχουν ακυρότητας και οι πράξεις θα είναι ποινικά κολάσιμες. Σας γνωρίζουμε δε ότι θα επιδιώξουμε για τις μεν αφενός την ακύρωσή τους για τις δε την κατά νόμο τιμωρία τους».

Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ υπερψήφισε την πρόταση Σαρηγιαννίδη για αποζημίωση ύψους 8 χιλιάδων ευρώ προς τον Τάκη Μπαλτάκο, ως Εκτελεστικού Προέδρου της Ομοσπονδίας.