Γ' Εθνική - Αφιέρωμα: Ο 3ος και ο 4ος Όμιλος της τρίτης κατηγορίας

Οι ομάδες της Γ' Εθνικής έχουν μπει στη «μάχη» του καινούργιου πρωταθλήματος και το «ΦΩΣ» σας παρουσιάζει τα σωματεία των 8 ομίλων της κατηγορίας. Σήμερα (5/10) ο 3ος και ο 4ος Όμιλος.

Γ' Εθνική - Αφιέρωμα: Ο 3ος και ο 4ος Όμιλος της τρίτης κατηγορίας

Στις... επάλξεις βρίσκονται ήδη οι ομάδες της Γ' Εθνικής στο πλαίσιο της σεζόν 2018-2019 και το «ΦΩΣ» σας παρουσιάζει σε καθημερινή βάση τα σωματεία που απαρτίζουν τους οκτώ ομίλους της κορυφαίας τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας. Σήμερα (5/10) στο... πιάτο σας ο 3ος και ο 4ος Όμιλος.

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Τηλυκράτης, ο Θεσπρωτός και οι άλλοι…

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Το πρωτάθλημα ξεκινάει και στο στρατόπεδο του Τηλυκράτη οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες για ακόμα μία χρονιά είναι μεγάλες. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα πέρυσι έφτασε ως τα μπαράζ ανόδου, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το όνειρο και να πάρει τον προβιβασμό για την Φούτμπολ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» της Λευκάδας κατά το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ενισχύθηκαν σημαντικά και με νέο προπονητή στο τιμόνι τον Τάκη Κονιδάρη ο οποίος αντικατέστησε τον Ανδρέα Παντζιαρά, αναμένεται να κατέβει με την ίδια φιλοσοφία και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Αποτελεί μία από τις πιο ποιοτικές και έμπειρες ομάδες του ομίλου. Ο λόγος για τον Θεσπρωτό. Οι «κιτρινόμαυροι» που την περασμένη χρονιά ολοκλήρωσαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φέτος θέλουν να πραγματοποιήσουν μία ακόμα καλύτερη πορεία. Και αυτό φανερώνεται και από την μεταγραφική ενίσχυση στην οποία προχώρησε το «πλατανόφυλλο» στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας παίκτες με εμπειρία στο πρωτάθλημα οι οποίοι θα δώσουν άλλον αέρα και νέα αύρα στην ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Παράλληλα, το σύνολο της Ηγουμενίτσας, διατήρησε τον βασικό κορμό ποδοσφαιριστών οι οποίοι πέρυσι οδήγησαν την ομάδα, με την παραμονή του αρχισκόρερ Τάσου Γώγου που πέρυσι αποτέλεσε το «κανόνι» του Θεσπρωτού στην επιθετική γραμμή όντας ο πρώτος σκόρερ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο να ξεχωρίζει. Στην άκρη του πάγκου, θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά ο Δημήτρης Μουρούτης.

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: Με τον πολύπειρο Δημήτρη Μαγκαφίνη στο τιμόνι της ομάδας, η ΑΕ Λευκίμμης φιλοδοξεί σε μία σεζόν στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που έχει τονίσει επανειλημμένως άλλωστε ο νέος κόουτς των «κόκκινων» από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, μετά και το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Σφακιανάκη. Το τέλος της περσινής σεζόν, βρήκε τους Κερκυραίους στην 6η θέση της κατάταξης μόλις, με έναν βαθμό διαφορά από τον Θεσπρωτό. Κατά την μεταγραφική περίοδο η ΑΕ έχασε κάποιους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, ωστόσο φρόντισε να κρατήσει σε μεγάλο βαθμό τον κορμό της και να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό με μεταγραφές που μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο. Όπως αυτή του εξτρέμ Σελμανάι, αλλά και του επιθετικού Καμαρά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ: Η περσινή πορεία του Μακεδονικού Φόυφα θα μπορούσαμε να πούμε ότι άνοιξε την όρεξη στους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας για ακόμα καλύτερες μέρες. Η ομάδα της Πτολεμαΐδας, ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στην 3η θέση του 3ου ομίλου, πίσω από τους Νέο Αμφίλοχο και Τηλυκράτη Λευκάδας. Οι Μακεδόνες πριν από περίπου δύο μήνες άλλαξαν προπονητή, προσλαμβάνοντας τον Γιάννη Σαμαρά αντί του Γιάννη Κερλίδη, ωστόσο η ιδεολογία και η φιλοσοφία που πρεσβεύει η ομάδα, παραμένει η ίδια.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Την άνοδό του στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγύρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας. Οι «κίτρινοι» κατέκτησαν τον τίτλο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς και μάλιστα αήττητοι με απολογισμό 24 νίκες, δύο ισοπαλίες και έχοντας την παραγωγικότερη επίθεση με 111 γκολ και την καλύτερη άμυνα με μόλις 10 τέρματα παθητικό. Η ομάδα του Θεόδωρου Βόλτση έρχεται… φουριόζα και με μεγάλες φιλοδοξίες για μία καλή πορεία στη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά της.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ: Πρώτη παρουσία στη Γ’ Εθνική και για τον Θρίαμβο Σερβιανών. Τον περσινό νταμπλούχο των Ιωαννίνων. Οι Ηπειρώτες μετά από μία ονειρική σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να αποδείξουν ότι ρόλο εκτός από την εμπειρία, παίζει και η θέληση και το ταλέντο το οποίο ξεχειλίζει στο νεανικό ρόστερ. Η κατάκτηση του νταμπλ σε μια από τις μεγαλύτερες Ενώσεις της χώρας, όπως είναι η ΕΠΣΗΠ, από ομάδα ενός χωριού την κυριολεξία, δεν είναι μικρή επιτυχία. Είναι πραγματικός θρίαμβος, όπως είναι και το όνομα του συλλόγου. Τεχνικός ηγέτης των Γιαννιωτών, ο Αλέκος Τάτσης ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας και της επιτυχίας της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: Έτοιμος να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να κάνει πολλές ζημιές είναι και ο νεοφώτιστος Μακεδονικός Σιάτιστας. Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Κοζάνης στα φιλικά προετοιμασίας παρουσίασαν εξαιρετικά δείγματα γραφής και έδειξαν πανέτοιμοι να ανταποκριθούν στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι», θα πορευτούν με τον νεαρό κόουτς Στράτο Καραμπατζάκη στην τεχνική ηγεσία, ο οποίος αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο προπονητή.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Το μεγάλο άλμα της ανόδου στη Γ’ Εθνική έκαναν τα Γρεβενά Αεράτα. Η ομάδα των Γρεβενών θα αγωνιστεί και πάλι σε εθνική κατηγορία μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια. Τελευταία συμμετοχή, ήταν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: Έχοντας σηκώσει στον ουρανό το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, και μάλιστα χωρίς να γνωρίσει ούτε μία ήττα, το Σούλι Παραμυθιάς, ονειρεύεται μία καλή πορεία και στον «μαραθώνιο» της Γ’ Εθνικής. Φυσικά οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι μεγαλύτερες, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν τρομάζει τους ανθρώπους του συλλόγου. Κάθε άλλο θα λέγαμε, τους γεμίζει με δίψα και αποφασιστικότητα. Προπονητής της ομάδας ο Λευτέρης Βέρμπης ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους».

ΑΟ ΦΛΩΡΙΑΔΑΣ: Πανέτοιμοι για τη νέα πρόκληση που εμφανίζεται μπροστά τους δηλώνουν και στο στρατόπεδο του ΑΟ Φλωριάδας. Οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε «λίφτινγκ» του ρόστερ τους το φετινό καλοκαίρι και με νέο τεχνικό ηγέτη τον Γιώργο Γιάννο φιλοδοξούν σε μία καλή προπόνηση. Πρώτος στόχος της ομάδας είναι «καθαρίσει» με την υπόθεση παραμονή και στη συνέχεια να κοιτάξει παραπέρα.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Κρόνου Αργυράδων από τον Νίκο Θεοδοσιάδη το καλοκαίρι, τάραξε τα νερά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο έμπειρος προπονητής ο οποίος μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας στη Φούτμπολ Λιγκ, έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά του, που δεν είναι άλλη από το να οδηγήσει τον… άπειρο θα λέγαμε Κρόνο στο νέο πρωτάθλημα. Στόχος όπως έχει τονίσει ο κόουτς Θεοδοσιάδης, είναι αρχικά η ομάδα να αποδώσει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του, υπάρχει πλάνο για την Φούτμπολ Λιγκ. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος κατά το παρελθόν έχει πανηγυρίσει άνοδο από τη Γ’ Εθνική στην δεύτερη κατηγορία, όντας προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι «κυανόλευκοι» ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι, παίρνοντας παίκτες όπως ο Γκέρμαν Νταντίδης που αναμένεται να ηγηθούν τις προσπάθειας του Κρόνου για κάτι καλό.

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: Ακόμα… σαμπάνια πίνουν στις τάξεις του Αχέροντα Καναλακίου για την επιστροφή της ομάδας στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία της Πρέβεζας / Λευκάδας, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο της ανόδου. Ο άνθρωπος που θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα, είναι ο Χρήστος Τζίμας, ο οποίος έχει δουλέψει σε διάφορους συλλόγους, σε ακαδημίες ποδοσφαίρου της Αθήνας και στην ομάδα Νέων της Καλλιθέας.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Πέρασαν εφτά ολόκληρα χρόνια από την τελευταία παρουσία του Ναυπακτιακού Αστέρα στα «αλώνια» της Γ’ Εθνικής. Η επιστροφή του ιστορικού σωματείου είναι γεγονός και οι «ροσονέρι» ετοιμάζονται κατάλληλα για μία απαιτητική σεζόν όπου τα λάθη δεν συγχωρούνται. Πέρυσι, η ομάδα της Ναυπάκτου, με έντονο το νεανικό στοιχείο στην σύνθεσή του αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Αιτωλοακρνανίας. Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Σκούνας και οι στόχοι είναι αρκετά υψηλοί.

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Βόλος στα δύο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Πολύ ψηλά τον πήχη για την φετινή σεζόν, έχουν θέσει και στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» που πέρυσι ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στην 5η θέση του 4ου ομίλου, συγκαταλέγονται με τη σειρά τους στα φαβορί που θα οδηγήσουν την κούρσα για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Με τον Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία και τον βασικό κορμό ποδοσφαιριστών να έχει παραμείνει στην ομάδα, οι φιλοδοξίες ενόψει και την έναρξης του πρωταθλήματος έχουν ανεβεί και άπαντες εμφανίζονται πανέτοιμοι να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Όπως έχει τονίσει άλλωστε αρκετές φορές ο έμπειρος κόουτς, ο Ολυμπιακός θα σεβαστεί κάθε αντίπαλο παρά το «βαρύ» όνομα, ωστόσο δε θα φοβηθεί κανένα αντίπαλο.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Συμπεριλαμβάνετε στα φαβορί του ομίλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όχι μόνο λόγω ονόματος, αλλά λόγω υλικού, λόγω ποιότητας και λόγω της εμπειρίας που έχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Για τη Νίκη Βόλου φυσικά ο λόγος. Οι «κυανόλευκοι» του Βόλου, αποτελούν τη μία από τις δύο ομάδες της πόλης στον όμιλο και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι έτοιμοι για το βήμα παραπάνω. Ωστόσο όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η δυσκολία του συγκεκριμένου ομίλου είναι αρκετά υψηλή. Καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει το γεγονός ότι παρέμεινε ο βασικός κορμός του ρόστερ και αποκτήθηκαν έμπειροι παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο τους Βολιώτες, Να σημειωθεί, ότι οι «κυανόλευκοι» συμμετέχουν και στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Περαστική και μόνο θέλει να είναι από την Γ’ Εθνική η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από μία πορεία γεμάτη δυσκολίες στη Φούτμπολ Λιγκ, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, γνώρισαν τον οδυνηρό υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική. Το σύνολο της Καρδίτσας μετά και από αυτή την εξέλιξη αποδυναμώθηκε αρκετά, ωστόσο στελέχωσε το ρόστερ της με ποδοσφαιριστές που θα δώσουν νέο αέρα στην ομάδα για να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άμεση επιστροφή της στη Φούτμπολ Λιγκ. Μεγάλο «όπλο» της Αναγέννησης αποτελεί ο κόσμος της, ο οποίος αναμένεται να και φέτος να δώσει βροντερό «παρών» στις προσπάθειες της ομάδας. Στην άκρη του πάγκου των Θεσσαλών θα κάθεται ο Γιάννης Ποντίκας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η περσινή 6η θέση θα λέγαμε ότι δεν άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Πιερικού. Γι’ αυτό και η διοίκηση του συλλόγου προσέλαβε έναν γνώριμο στο κοινό της ομάδας τον έμπειρο κόουτς Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος είχε αναλάβει και κατά το παρελθόν τους «μελανόλευκους». Το φετινό καλοκαίρι η ομάδα προχώρησε σε εκκαθάριση του ρόστερ. Αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν αποτέλεσαν παρελθόν για να τους αναπληρώσουν παίκτες που θα προσφέρουν τα μέγιστα και θα οδηγήσουν και πάλι τον Πιερικό στον δρόμο των επιτυχιών.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Τρίτη συνεχόμενη παρουσία του ΑΟ Σελλάνων στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής. Οι Καρδιτσιώτες μπαίνουν στις επίσημες υποχρεώσεις του πρωταθλήματος με φόρα καθώς πριν από λίγες ημέρες κατέκτησαν το τρίτο Σούπερ Καπ της ιστορίας τους και θέλουν να δώσουν συνέχεια σε μία σειρά από καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στα δυνατά φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία. Τεχνικός ηγέτης του συλλόγου, ο Αλέξανδρος Κούρτογλου. Ένας προπονητής νεαρός με φιλοδοξίες και κίνητρο για κάτι καλό. Όσον αφορά το ρόστερ, αυτό ενισχύθηκε σημαντικά και οι παίκτες που ήρθαν σε συνάρτηση με αυτούς που υπήρχαν, έχουν δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει μόνο για την νίκη.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Ο Αλμυρός αποτελεί μία από τις πιο κινητικές ομάδες στον 4ο όμιλο όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση και ήδη οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται για κάτι καλό, στα φιλικά που έδωσε ο «δισκοβόλος». Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα που παρουσίασαν στα συγκεκριμένα «τεστ» οι «κυανόλευκοι» μόνο ικανοποιητική ήταν, δείχνοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Ο Αλμυρός σχεδόν κάθε χρόνο προχωράει σε μία εντυπωσιακή μεταγραφή η οποία ταράζει τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι και φέτος αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν η προσθήκη του Παύλου Βαγγέλη, του πολύπειρου μέσου με θητείες μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έρχεται για να βοηθήσει με την εμπειρία του. Η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα θα πορευτεί με προπονητή τον Στέλιο Αρσένο.

ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ: Πανέτοιμοι για την παρθενική τους παρουσία ση Γ’ Εθνική δηλώνουν στον ΑΟ Στυλίδας. Οι «κυανόλευκοι» που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία της Φθιώτιδας, πήραν την απευθείας άνοδο για τη Γ’ Εθνική, γεγονός που σήκωσε στο… πόδι ολόκληρη την πόλη. Στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζουν ότι πλέον η δυσκολία και οι απαιτήσεις αυξάνονται, ωστόσο υπάρχει η πίστη για μία καλή πορεία, αρχής γενομένης από την εξασφάλιση την παραμονής. Ο βασικός κορμός ποδοσφαιριστών από πέρυσι παρέμεινε, γεγονός που κάνει πιο εύκολο το έργο του κόουτς Κώστα Αλεξίου, καθώς η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει η ίδια. Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος προπονητής θα βρεθεί για 3η σερί σεζόν στον πάγκο του ΑΟ Στυλίδας, με την διοίκηση να τον επιβραβεύει για τις υπηρεσίες του και την κατάκτηση της ανόδου.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Μετά από ένα μικρό διάλειμμα στο τοπικό πρωτάθλημα, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας επιστρέφει ως πρωταθλητής Πιερίας στη Γ’ Εθνική για να μείνει. «Θέλουμε να κάνουμε μια μίξη ταλέντου και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Στόχος μας είναι να γίνουμε μια οικογένεια, να είμαστε ενωμένοι και να αγωνιζόμαστε με ψυχή. Δεν βάζουμε κάποιον συγκεκριμένο βαθμολογικό στόχο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Ο Αχιλλέας δεν είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν», είχε δηλώσει πρόσφατα ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος, δίνοντας το στίγμα του για τη νέα σεζόν.

ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ: Μετά από δύο σεζόν περιπλάνησης στα… αλώνια της πρώτης τοπικής κατηγορίας του νομού Φωκίδας, ο ιστορικός Φωκικός επιστρέφει στην Γ’ Κατηγορία. Η ομάδα που μέχρι πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική εμφανίζεται έτοιμη να κάνει ξανά το βήμα παραπάνω. Ο Φωκικός που έχει προπονητή τον Γιάννη Λύτρα δείχνει ικανός φέτος να πρωταγωνιστήσει. Άλλωστε, ο βασικός κορμός της ομάδας και παρά τις ορισμένες αποχωρήσεις, έχει παραμείνει και το ρόστερ ενισχύθηκε με έμπειρους ποδοσφαιριστές.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Η προετοιμασία του πρωταθλητή Θεσσαλίας (Μαγνησίας) Θησέα Αγριάς για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα τον βρει στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής, ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Ο ακόμη ένας εκπρόσωπος της Μαγνησίας μετά τον Ολυμπιακό Βόλου, τη Νίκη Βόλου και τον Αλμυρό, θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας με συνοπτικές διαδικασίες κράτησαν σημαντικές μονάδες της ομάδας και έντυσαν στα «πράσινα» ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν με τις υπηρεσίες τους από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ψήφο εμπιστοσύνης, πήρε και ο τεχνικός της… ανόδου Κώστας Παπαστεργίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Ιστορική μέρα αναμένεται η Κυριακή για τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου ο οποίος θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στη Γ' Εθνική με αντίπαλο τον Πιερικό. Έτσι λοιπόν οι νεοφώτιστοι θα είναι η τρίτη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Καρδίτσα, μετά την Αναγέννηση και τον ΑΟ Σελλάνων. Ωστόσο η παρουσία του Απόλλων στο νέο πρωτάθλημα, πέρασε από… σαράντα κύματα. Χρειάστηκε να παρέλθουν δύο μήνες από την ολοκλήρωση των πλέι-οφ της Α’ ΕΠΣΚ για να γίνει γνωστός ο οριστικός πρωταθλητής που θα έπαιρνε την άνοδο. Αυτός τελικά ήταν ο Απόλλωνας, ο οποίος δικαιώθηκε, καθώς η ΕΠΟ δέχτηκε την έφεση της ομάδας σχετικά με την ταυτόχρονη αντικανονική συμμετοχή περισσότερων από τριών ποδοσφαιριστών άνω των 40 ετών της Δόξας Μητρόπολης στο ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παλαμά.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επιστρέφει στη Γ’ Εθνική με νέες φιλοδοξίες. Πρώτος στόχος για τον σύνολο του Κώστα Κατσάρα, είναι η άνετη παραμονή στη Γ’ Εθνική. Με αρκετά νέα πρόσωπα που διψούν για διάκριση, αλλά και πολλούς έμπειρους παίκτες, με πολλές παραστάσεις από τον χώρο της Γ’ Εθνικής, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης ευελπιστεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς και να δώσει χαρά και ικανοποίηση στον φίλαθλο κόσμο του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Η πορεία που διέγραψε την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Αστέρας Ιτέας εξέπληξε πολλούς ανθρώπους ευχάριστα. Η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βρήκε την ομάδα της Ιτέας, στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω μόνο από την Νίκη Βόλου και τον ΝΠΣ Βόλο. Προπονητής, είναι ο Κώστας Λίβας ο οποίος λίγες ημέρες πριν την έναρξη του φετινού «μαραθωνίου» προσπαθεί να «παντρέψει» τους παλιούς, με τους … νέους.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Πρώτη παρουσία με τη νέα δομή της Γ’ Εθνικής και για τα Μετέωρα. Η ομάδα της Καλαμπάκας θα παραταχθεί με στόχο να αποδώσει αρχικά ελκυστικό ποδόσφαιρο και να «καθαρίσει» με την υπόθεση παραμονή. Ωστόσο άπαντες γνωρίζουν ότι μπροστά τους έχουν μία πολύ δύσκολη αποστολή σε έναν πολύ απαιτητικό και ανταγωνιστικό όμιλο. Τα Μετέωρα του Γιώργου Βακουφτσή ο οποίος παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας θέλουν να δώσουν χαρές στον κόσμο της ομάδας ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει για άλλη μία χρονιά τον 12ο παίκτη.