Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στον Βύρωνα: Δόξα - Ηλυσιακός για τη μικρή Αρτέμιδα

Φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Δόξα Βύρωνος και τον Ηλυσιακό διεξάγεται την Τετάρτη (14/6) στο γήπεδο της Εργάνης - Τα έσοδα θα διατεθούν για την μικρή Αρτέμιδα.

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στον Βύρωνα: Δόξα - Ηλυσιακός για τη μικρή Αρτέμιδα

Δόξα Βύρωνος και Ηλυσιακός, που κέρδισαν την άνοδο σε Α' ΕΠΣΑ και Γ' Εθνική αντίστοιχα, δείχνουν για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο. Την Τετάρτη (16/4) στις 18:00 στο γήπεδο της Εργάνης στον Βύρωνα, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανόδου μεταξύ των δύο ομάδων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την αποκατάσταση της μικρής Αρτέμιδας.

Η Άρτεμις γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2014 με εγκεφαλική παράλυση – σπαστική τετραπληγία. Γεννήθηκε πρόωρα, στις 30 εβδομάδες και η πάθησή της προκλήθηκε την ώρα της γέννησης. Διαγνώστηκε σχεδόν αμέσως, αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να προβλέψουν το μέγεθος της “ζημιάς”.

Οι θεραπείες ξεκίνησαν από 5 μηνών, κι από τότε δεν έχουν σταματήσει. Το αποτέλεσμα τους όμως είναι μικρής εμβέλειας γιατί κάθε φορά που ψηλώνει, χάνει το κέντρο βάρους της, με αποτέλεσμα ό,τι κατακτά να χάνεται, κάτι που μεταφράζεται ως “βήματα πίσω”.