Σήκωσε την κούπα ο Ιάλυσος, στα πέναλτι τον ΑΕΡ Αφάντου 4-3

Στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ο Ιάλυσος νίκησε στα πέναλτι τον ΑΕΡ Αφάντου με 4-3 και κατέκτησε το βαρύτιμο έπαθλο

Σήκωσε την κούπα ο Ιάλυσος, στα πέναλτι τον ΑΕΡ Αφάντου 4-3

Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου αναδείχτηκε ο Ιάλυσος καθώς στον τελικός νίκησε στην διαδικασία των πέναλτι τον ΑΕΡ Αφάντου με 4-3. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξε με 2-2. Ο ΑΕΡ Αφάντου άνοιξε το σκορ στο 29’ με τον Κιοσέογου. Ο Ιάλυσος ισοφάρισε σε 1-1 στο 60’ με τον Κονέ και ο ίδιος παίκτης στο 78’ σημείωσε το 2-1. Το 2-2 πέτυχε στο 83’ ο Σπαχίου.

Έτσι έληξε το 90λεπτο και η παράταση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Από την… άσπρη βούλα για τον Ιάλυσο σκόραραν οι Γεωργιάδης, Καραγεώργης, Δελαπόρτας και Καραπαθάκης, ενώ το πέναλτι του Τερζίου απέκρουσε ο Τσαβαρής. Για τον ΑΕΡ Αφάντου τα γκολ σημείωσαν οι Ρούσσος, Σπαχίου και Τομόρι. Το πέναλτι του Νικήτα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ του Αθανασίου έφυγε άουτ και διαμορφώθηκε έτσι το τελικό 4-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Γιαννουκάς, Κουρμαδιάς και Παγωνάς.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Τσιγάρος, Γιώργου (30’ λ.τ. Μαχαιράς), Ιντρίζι, Καρπαθάκης, Τερζίου, Καραγεώργης, Γεωργιάδης, Χατζηνικόλας (91’ Σάββας), Δελαπόρτας, Κονέ, Πατσίλης (71’ Γεωργίου).

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ: Τσαβαρής, Κόρλος, Φερεντίνος, Αρφαράς (57’ Νικήτας), Αθανασίου, Σταματούλας, Ρούσσος, Χατζησάββας (66’ Τομόρι), Λυκοπάντης (78’ Σπαχίου), Μακρυδημήτρης, Κιοσέογλου (99’ Σαββούλης).

*Στο ημίχρονο του αγώνα η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. με τον πρόεδρο της Παναγιώτη Διακοφώτη τίμησε τη μνήμη του Δημήτρη Τσοπανάκη και του Τσαμπίκου Νικολή, παραδίδοντας αναμνηστικές πλακέτες στις οικογένειες τους.