Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Ισόπαλος με Ιωνικό ο Ολυμπιακός (2-2) και «βλέπει» το Φάιναλ Φορ

Η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού έμεινε στο ισόπαλο 2-2 στην έδρα του Ιωνικού και προετοιμάζεται πλέον για τη διεκδίκηση του τίτλου στο Φάιναλ Φορ του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Ισόπαλος με Ιωνικό ο Ολυμπιακός (2-2) και «βλέπει» το Φάιναλ Φορ

Ισόπαλοι 2-2 με αντίπαλο τον Ιωνικό εκτός έδρας αναδείχθηκαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού για τη 18η και τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Final Four.

Ο Ολυμπιακός αν και ξεκίνησε καλά το παιχνίδι έχοντας αρκετές ευκαιρίες, ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο 38’ όταν ο Δάμα ανέτρεψε τον αντίπαλο του και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψαν σε γκολ οι γηπεδούχοι για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ανέβασε την πίεση της και ισοφάρισε στο 55’ με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πνευμονίδη σε 1-1.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από ασίστ του Αλαφάκη, ο Σούφκα στο 68’ έκανε το 1-2.

Το τελικό 2-2 για τον Ιωνικό έγινε στο 86’ από τον Ελέζι.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χαμηλοθώρης, Νικόπουλος, Βερσάκης, Απαλοδήμας, Αθανασιάδης, Βοζίκης, Κουρτέσης, Λεκάι, Τσολάκου, Ελέζι, Λεγκίσι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιοβαννίδης, Παυλάκης (30’ Παναγάκος), Αλαφάκης, Δάμα (74’ Δρικός), Σουλανιάκου, Φίλης, Πνευμονίδης (74’ Πλιώνης), Πλις (45’ Λίγδας), Σούφκα, Δαρβίρας (63’ Κτενάς), Τουφάκης.