Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Μια ανάσα από τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Οι Νέοι του Ολυμπιακού νίκησαν εκτός έδρας τον Ιωνικό με 2-0 και έχουν το πάνω χέρι για τον τίτλο της Super League K19.

Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Μια ανάσα από τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Η Κ19 του Ολυμπιακού πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ιωνικού με 2-0 και μόνο με θαύμα θα χάσει τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος.

Στο 17′ ο Κουτσίδης έκανε βαθιά μπαλιά με στόχο τον Χαραλαμπόγλου, εκείνος έκανε τρομερό βολέ στην κίνηση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ίδιος στο 20ό λεπτό κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βαμβακούλα και το μετέτρεψε σε γκολ. Πριν το φινάλε του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 41′ ο Αρσενίδης πάτησε περιοχή, όπου ανατράπηκε από τον Κοντονίχη και ο διαιτητής καταλόγισε εκ νέου πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Χαραλαμπόγλου σημειώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον απομένει μία αγωνιστική πριν από το φινάλε, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν 61 βαθμούς έναντι 58 του δεύτερου ΠΑΟΚ.

Την τελευταία αγωνιστική οι πρωτοπόροι αγωνίζονται στην έδρα του Βόλου και με νίκη ή ισοπαλία θα στεφθούν πρωταθλητές. Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λαμία και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Μεμάς, Γκόλφης (45′ Τσελίκου), Αρμένης, Σπανός, Πετράς, Βαμβακούλας, Μπακαούκας, Παππας, Γιάννης (78′ Φράγκος), Ντόβας (56′ Σαράκος), Κοντονίχης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδούδης, Αρσενίδης, Ρέτσος (72′ Πρεκατές), Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Φρέρης (67′ Πατήρας), Κουτσογούλας, Μπακούλας (56′ Σταυρόπουλος), Χαραλαμπόγλου, Παπακανέλλος (67′ Προκοπίου), Κωστούλας (72′ Μοίρας).