Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Χωρίς... έλεος ο Ολυμπιακός, 7-2 τον Λεβαδειακό

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού συνέτριψαν τους αντίστοιχους του Λεβαδειακού με σκορ 7-2 το Σάββατο (22/4) για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Χωρίς... έλεος ο Ολυμπιακός, 7-2 τον Λεβαδειακό

Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού νίκησε εύκολα τον Λεβαδειακό με 7-2 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό της συνάντησης, με τον Πνευμονίδη να κάνει το 1-0.

Στο 20′ ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 με τον Σούφκα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 31′ ο Δαρβίρας σημείωσε το 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (48′ και 49′) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 με σκόρερ τον Πνευμονίδη.

Οι φιλοξενούμενοι στο 64′ μείωσαν προσωρινά σε 5-1 με τον Τζεμπελίκο, όμως ο Λιατσικούρας στο 71′ πέτυχε και έκτο τέρμα για τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Λιβαδειάς στο 74′ κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά ξανά με τον Τζεμπελίκο (με πέναλτι) κάνοντας το 6-2, πριν ο Λίγδας διαμορφώσει στο 80′ το τελικό 7-2 για τον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Μακρής, Σουλανιάκου, Αλαφάκης, Δάμα, Παναγάκος, Φίλης, Πνευμονίδης, Λιατσικούρας, Σούφκα, Δαρβίρας, Τουφάκης. Έπαιξαν και οι: Πλιώνης, Κουρακλής, Λίγδας, Δρίκος, Κτενάς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Κ17 (Νίκος Γκουλής): Καραμπέτσος, Βερρής, Καντάς, Γαλανάκος (46′ Γιάννου), Τσάρας, Τζεμπελίκος, Πούλος Ι., Θεοχάρης, Αγνανταίος (60′ Πούλος Γ.), Ροζάνας, Τζουλιάνο (46′ Τριάντης).