Ηλυσιακός: Τα σάρωσε όλα στο διάβα του...

Ο Ηλυσιακός έσπασε όλα τα κοντέρ και κατέκτησε πανηγυρικά τον τίτλο στον τρίτο όμιλο της Α’ κατηγορίας Αθηνών.

Ηλυσιακός: Τα σάρωσε όλα στο διάβα του...

Ο Ηλυσιακός ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στον τρίτο όμιλο της Α’ κατηγορίας Αθηνών, έσπασε όλα τα κοντέρ και πέτυχε αυτό που στο παρελθόν δεν έχει πετύχει άλλη ομάδα. Συγκεκριμένα πήρε το πρωτάθλημα αήττητος με 17 νίκες και 3 ισοπαλίες, είχε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με συντελεστή τερμάτων 62-5.

Συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς (54) από τους πρωταθλητές και των άλλων ομίλων και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν δέχτηκε γκολ στην έδρα του. Επίσης ξεκίνησε με νίκη και τα μπαράζ.

Όλα τα προαναφερθέντα αποδεικνύουν περίτρανα ότι δίκαια έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού.

Για το συστατικό αυτών των επιτυχιών ο τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης τόνισε: «Όπως έχω δηλώσει και άλλες φορές ο Ηλυσιακός είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Σε κάθε παιχνίδι παίζαμε για τη νίκη και χωρίς αυτό να θεωρηθεί αλαζονεία δεν υπήρξε ομάδα να μας κοιτάξει στ μάτια. Υπήρχε ισορροπία άμυνας και επίθεσης και για το λόγο αυτό είχαμε τα πρωτεία παντού.

Η ποιότητα των παικτών είναι δεδομένη και αν σε κάποιο παιχνίδι δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση, πάντα υπήρχε ένας παίκτης που θα κάνει την διαφορά. Υπήρχε πλουραλισμός στην επίθεση και αρκετοί παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό γκολ. Αυτά ήταν τα βασικά στοιχεία που έφεραν την ομάδα πρώτη σε όλα. Η ομάδα χτίστηκε για να ανέβει στη Γ’ Εθνική και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».