Ετοιμάζει φιέστα ο Περαμαϊκός

Ο Περαμαϊκός κατέκτησε τον τίτλο στην Α' Πειραιά, ετοιμάζει φιέστα για την επιτυχία και στρέφει το βλέμμα του στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής. 

Ετοιμάζει φιέστα ο Περαμαϊκός


Ο Περαμαϊκός είναι η πρώτη ομάδα που κατάφερε να πάρει τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και ετοιμάζει μεγάλη φιέστα στον τελευταίο αγώνα που θα δώσει στο Πέραμα με τους Φιλάθλους.

Ο τεχνικός ηγέτης των «πράσινων» και από τους βασικούς συντελεστές αυτής της επιτυχίας, Αχιλλέας Ανδριννάκης τόνισε: «Μπορώ να φαίνεται ότι πήραμε εύκολα τον τίτλο όμως δεν είναι έτσι. Το πετύχαμε ύστερα από σκληρή και συνεχή δουλειά και βέβαια αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τις μεγάλες προσπάθειες που έκαναν.

Έτσι ετοιμάζουμε μια φιέστα για να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας που ήταν σε όλη τη χρονιά στο πλευρό μας. Απο εκεί και πέρα θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για τη διαδικασία των μπαράζ. Ο πρώτος στόχός που ήταν η κατάκτηση του τίτλου επιτεύχθηκε και πρέπει να επιτευχθεί και ο δεύτερος που είναι η επάνοδος της ομάδας ύστερα από πολλά χρόνια (σ.σ 11 έτη) στην Γ’ Εθνική».