Ηρακλής: Η ΠΑΕ δεν αναλαμβάνει την Ακαδημία

O νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ Παπαδόπουλος αποφάσισε να μην εμπλακεί με την Ακαδημία για τη φετινή σεζόν.

Ηρακλής: Η ΠΑΕ δεν αναλαμβάνει την Ακαδημία

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ, ενημερώνει πως κατόπιν απόφασης του μεγαλομετόχου και του Δ.Σ., δεν θα υπάρχει καμία διοικητική εμπλοκή για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά στο θέμα της Ακαδημίας, την οποία θα διαχειριστεί εξ’ολοκλήρου το ιδρυτικό σωματείο.
Το μόνο τμήμα το οποίο για την φετινή σεζόν θα “υπάγεται” στην Π.Α.Ε. είναι αυτό της Κ19, που, μαζί με την αμοιβή του Τεχν. Διευθυντή (που επιλέχθηκε καθ’υπόδειξη του Ιδρυτικού), είναι βάση κανονισμών της ΕΠΟ, υποχρέωση του επαγγελματικού ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε με βασικό γνώμονα την προσήλωση στο δύσκολο αλλά και αυτονόητο στόχο του πρωταθλητισμού της επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς το χρονικό σημείο της ανάληψης καθηκόντων από το νέο μεγαλομέτοχο και τη νέα διοίκηση καθιστά αδύνατο το σωστό προγραμματισμό και την οργάνωση των τμημάτων υποδομής, ενός τόσο σημαντικού κομματιού του ποδοσφαιρικού οργανισμού του Ηρακλή, όπως το οραματίζεται η νέα διοίκηση.

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, και με δεδομένη τη βούληση του μεγαλομετόχου για στήριξη όλων των τμημάτων με όραμα τη δημιουργία ενός δυνατού και αυτόνομου Ηρακλή σε όλα τα επίπεδα και τμήματα, η Π.Α.Ε. θα παρέχει την απαραίτητη στήριξη στην προσπάθεια των ανθρώπων του Ιδρυτικού σωματείου (ήδη σε αυτό το πλαίσιο παραχωρήθηκε χώρος στα γραφεία της Μίκρας αλλά και η τηλεφωνική γραμμή των γραφείων για την διευκόλυνση της προσπάθειας τους).

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ