Πρωτάθλημα Νέων Κ19: «Αγκαλιά» με τον τίτλο ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχαν οι Νέοι του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League K19.

Πρωτάθλημα Νέων Κ19: «Αγκαλιά» με τον τίτλο ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Μία ανάσα από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Super League Κ19, βρίσκεται η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την διαφορά του από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στους τρεις βαθμούς, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του δικεφάλου απέναντι στον Ατρόμητο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επέβαλλε το ρυθμό του δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Μεγαλύτερη από αυτές ήταν στο 28′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουζακίτη, η άμυνα του Αστέρα έκανε λάθος, και ο Κουτσίδης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 50′ η μπάλα έφτασε στον Καπερδά και εκείνος με μακρινό σουτ νίκησε τον Παπαδούδη για το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1. Ο Αρσενίδης έκανε σέντρα από δεξιά όμως ο Χριστόπουλος έκανε χέρι, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουζακίτης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 60′ ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όμως η κεφαλιά του Χαραλαμπόγλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 65′ οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, όταν ο Θεοδωρίδης έκανε άτσαλο μαρκάρισμα στον Κωστούλα και δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στη συνέχεια της φάσης ο Ολυμπιακός είχε και τρίτο δοκάρι στο ματς, όταν μετά την εκτέλεση του Μουζακίτη, ο Ρέτσος δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά.

Η λύτρωση για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε δύο λεπτά μετά, όταν ο Παπακανέλλος έγινε αποδέκτης της μπάλας πέρασε τον αντίπαλο αμυντικό και σημείωσε το 2-1. Το τελικό 3-1 για τον Ολυμπιακό διαμόρφωσε στο 74′ ο Σταυρόπουλος μετά από πάσα του Κωστούλα σε κενή εστία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδούδης, Αρσενίδης, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Φρέρης (59′ Σταυρόπουλος), Κουτσογούλας, Μουζακίτης (86′ Προκοπίου), Χαραλαμπόγλου (86′ Πρεκατές), Παπακανέλλος (75′ Πατήρας), Κωστούλας (75′ Μοίρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Βαλλήνδρας, Καπερδάς, Χριστόπουλος, Θωμαΐ, Θεοδωρίδης, Παπαδημητρίου (77′ Μποτόπουλος), Μπατσί (77′ Ντερβίσι), Ανανιάδης, Παπαδόπουλος, Ρουμπιές, Κεδίκογλου