Β' ΕΠΣΑ: Η Αθηναΐδα νίκησε 1-0 την Δόξα Βύρωνος και προβιβάστηκε στην Α' ΕΠΣΑ

Η Αθηναΐδα νίκησε 1-0 στον Βύρωνα την τοπική Δόξα, στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, και εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ.

Β' ΕΠΣΑ: Η Αθηναΐδα νίκησε 1-0 την Δόξα Βύρωνος και προβιβάστηκε στην Α' ΕΠΣΑ

Η ομάδα της Κυψέλης επικράτησε στο γήπεδο της Εργάνης, μπροστά σε 1.200 φιλάθλους, υποχρεώνοντας την Δόξα στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα (μετά από 8 νίκες και 2 ισοπαλίες) και αποσπάστηκε 5 βαθμούς στην κορυφή από την «Κυανή Θεά», με μόλις μία αγωνιστική να απομένει.

Αυτό σημαίνει ότι η Αθηναΐδα εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή της στην Α' ΕΠΣΑ. Αντίθετα η Δόξα Βύρωνος χρειάζεται έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Ηρακλή Περιστερίου, για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου, όπου παίρνουν μέρος οι τέσσερις δεύτεροι των ομίλων της Β' ΕΠΣΑ (σε μορφή πλέι οφ).

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 44' ο Ντιντίφας, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 76' με τον Πανάκη. Η Δόξα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεϊμαρογλου, Τζάρτζαλος, Βουτας, Ρωμανος, Χουχουλής, Τσακλάνος (69' Κουτσαυτικης), Χαλβαντζής, Φυρίγος (33' λ.τρ. Λιακόπουλος (46 Λεβεντης), Καρατσομπανάκης (58' Νικόλα), Ζευκιλης, Τσακναρης (46' Δούκας)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μιχάλης Ραφαηλίδης): Γκιμούσης, Κοντής, Πράσος, Βογατσάς, Τζουρμανάς (55' Πανταζοπουλος), Κανδαλέπας, Ντιντίφας, Χούτας (41' Μήτσης), Πανάκης, Φίλος (80' Λαζαριδης), Φρατζέσκος (80' Βαγγέλης).