Καρκοβίρης για τα επεισόδια στο Χολαργός - Ηλυσιακός: «Δεν είχαν πάρει τα κατάλληλα μέτρα οι Αρχές»

Μιλώντας στο Fosonline.gr, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας του κέντρου, Γιώργος Καρκοβίρης, τόνισε πως η αστυνομία δεν είχε πάρει την κατάλληλη θέση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. 

Καρκοβίρης για τα επεισόδια στο Χολαργός - Ηλυσιακός: «Δεν είχαν πάρει τα κατάλληλα μέτρα οι Αρχές»

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Χολαργός-Ηλυσιακός και χρειάστηκε η παρέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσει η κατάσταση. Μιλώντας στο Fosonline.gr, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας του κέντρου, Γιώργος Καρκοβίρης, τόνισε πως η αστυνομία δεν είχε πάρει την κατάλληλη θέση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Παράλληλα, τόνισε πως τα επεισόδια ξεκίνησαν από τη μεριά των γηπεδούχων και πως στο β' μέρος η επέμβαση των ΜΑΤ έφερε την ηρεμία στο «Μαρσώ». Συγκεκριμένα είπε:

«Ήταν πολύς κόσμος στο γήπεδο. Θεωρώ ότι δεν είχαν πάρει τα κατάλληλα μέτρα οι αρμόδιες Αρχές ενώ και η Αστυνομία δεν βρισκόταν στην κατάλληλη θέση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να γίνουν τα θλιβερά επεισόδια. Με την επέμβαση βέβαια των ΜΑΤ δεν πήρανε έξτρα έκταση τα επεισόδια.

Στη συνέχεια τα πράγματα ηρέμισαν και στο δεύτερο μέρος δεν συνέβη το παραμικρό. Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας που αγωνιζόταν από το 38’ με δέκα παίκτες. Πάντως τα επεισόδια ξεκίνησαν από τους οπαδούς του Χολαργού».