Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1

Οι Παίδες του Ολυμπιακού επικράτησαν εντός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 για την 17η αγωνιστική της Super League K15.

Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της έδωσε η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Η ομάδα του Τάσου Πάντου, με αυτήν την νίκη διατήρησε τη διαφορά των 6 βαθμών από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Final-Four της διοργάνωσης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Κάπελας μετά από όμορφη ενέργεια, είδε την κίνηση του Μιχαηλίδη, ο οποίος άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 23′ ο Ξανθόπουλος, πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον αντίπαλο αμυντικό και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάνα, που με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους».

Οι φιλοξενούμενοι, πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 35′ μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο επιθετικός του Απόλλωνα βρέθηκε πρόσωπο με την εστία και έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα, με σημαντικότερες εκείνες των Μιχαηλίδη, Καμά και Τρικαλιώτη.

Το τελικό 3-1 για την ομάδα του Πειραιά, πέτυχε ο Τρικαλιώτης στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, όταν μετά από ατομική ενέργεια, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Επόμενος αγώνας για την Κ15 του Ολυμπιακού, είναι με αντίπαλο τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Μπάνος, Καπάτος, Ποτουρίδης, Νουχάι, Λάνα, Κάπελας, Μπάντης (Καμάς), Ξανθόπουλος (Μουγγός), Τρικαλιώτης, Μιχαηλίδης (Αυγουστίδης)