Την Τετάρτη (22/3) στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο τελικός του Κυπέλλου Πειραιά

Την προσεχή Τετάρτη (22/3) και ώρα 17.00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα στον Εθνικό και τον Αίαντα Σαλαμίνας. 

Την Τετάρτη (22/3) στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο τελικός του Κυπέλλου Πειραιά

Νωρίτερα του αναμενομένου θα διεξαχθεί ο φετινός σπουδαίος τελικός του Κυπέλλου Πειραιά, ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Για μια ακόμα χρονιά αυτή η μεγάλη γιορτή του πειραϊκού ποδοσφαίρου θα γίνει στο «στολίδι» της πόλης, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το τελετουργικό του τελικού θα ξεκινήσει στις 16.30 και η έναρξη του αγώνα στις 17.00.

Να σημειωθεί πως η Ένωση προχώρησε στην συγκεκριμένη ημερομηνία ύστερα από συζητήσεις με την ΑΕ Καραϊσκάκης και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι η μοναδική ημέρα όπου μπορεί να παραχωρηθεί το γήπεδο είναι η προσεχή Τετάρτη, καθώς ο Ολυμπιακός έχει μια σειρά αγώνων στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ενώ ύστερα θα πρέπει να κλείσουν οι θύρες για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίας ενόψει του Σούπερ Καπ Ευρώπης.

«Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και οι διοικήσεις των δύο σωματείων – φιναλίστ ευχαριστούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον Πρόεδρο Β. Μαρινάκη και ειδικά τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. κ. Βασίλη Βασιλειάδη, τον υπεύθυνο του σταδίου κ. Παναγιώτη Μπαντούνα για το προσωπικό τους ενδιαφέρον για την διεξαγωγή και του Φετινού Τελικού στο Στάδιο Γ. Καραισκάκης», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση.