Χ. Σκανδάλης (πρόεδρος Καραβά): «Νιώθω ευλογημένος...»

Δηλώσεις έκαναν μερικοί από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Καραβά μετά τoν τελικό του Κυπέλλου Πειραιώς στο «Καραϊσκάκης».

Χ. Σκανδάλης (πρόεδρος Καραβά): «Νιώθω ευλογημένος...»
Eurokinissi

Τζανέτος Μώτος( Τερματοφύλακας Καραβά): "Είμαι πολύ ευτυχισμένος! Για να πω την αλήθεια, δεν πίστευα ότι το απόγευμα θα κυλούσε τόσο καλά. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους συμπαίκτες μου για αυτή την απερίγραπτη χαρά που μου χαρίσανε και να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου."

Όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος

"Η συνέχεια στο πειραϊκό πρωτάθλημα είναι δύσκολη, πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, κοιτώντας το κάθε ένα ξεχωριστά. Μακάρι να τα καταφέρουμε όπως και με το κύπελλο."

Χρήστος Σκανδάλης (πρόεδρος Καραβά): "Είναι το πρώτο τρόπαιο της ομάδας στα 91 χρόνια ιστορίας της και ήρθε μετά από πολύ κόπο των τελευταίων ετών. Συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε το «ταμείο». Νοιώθω πραγματικά ευλογημένος για αυτό το επίτευγμα."

Ευθύμης Παυλάκης (ποδοσφαιριστής Εθνικού): "Να ευχηθώ συγχαρητήρια στον Καραβά για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δυστυχώς δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών και δεχτήκαμε ένα γκολ «μαχαιριά» που αφήσαμε αναπάντητο. Τώρα θα κοιτάξουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος ώστε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο."