Αφαίρεση εννέα βαθμών στη Σπάρτη

Βαριά τιμωρία στην ομάδα της Λακωνίας λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές. 

Αφαίρεση εννέα βαθμών στη Σπάρτη

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τιμώρησε με αφαίρεση εννέα (συνολικά) βαθμών τη Σπάρτη, από το επόμενο πρωτάθλημα της Football League, λόγω των οφειλών της στους Μπουζούκη, Παναγιωτόπουλο και Κατσίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Μπουζούκη Γεωργίου του Ελευθερίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 332/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Παναγιωτόπουλου Ιωάννη του Στέφανου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 208/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Κατσίκη Παναγιώτη του Σπυρίδωνος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 331/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».