Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Άνετο διπλό του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά (0-3)

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού πέρασαν εύκολα από τη Λιβαδειά με σκορ 0-3 για την αγωνιστική της 2ης φάσης των ομίλων του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Άνετο διπλό του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά (0-3)

Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα του Λεβαδειακού με 0-3 εκτός έδρας για την αγωνιστική της 2ης φάσης των ομίλων, του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν από νωρίς να επιβάλουν το ρυθμό τους και είχαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να προηγηθούν, χωρίς να το καταφέρουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πειραιά συνέχισε να πιέζει ψηλά και με καλή κυκλοφορία δημιουργούσε φάσεις, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στο γήπεδο της Λιβαδειάς. Στο 59′ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τουφάκη, ο Παναγάκος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 63′ μετά από ομαδική προσπάθεια ο Σουλανιάκου, πάσαρε στον Δαρβίρα και εκείνος σημείωσε το 0-2. Στο 67′ Ο Δαρβίρας έγινε δημιουργός, δίνοντας εξαιρετική ασίστ στον Πνευμονίδη, ο οποίος «έγραψε» το τελικό 0-3.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι με αντίπαλο τον Ιωνικό εντός έδρας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Κ17: Καραμπέτσος, Βέρρης, Ζαντζάς, Ι. Πούλος, Θεοχάρης, Τζεμπελίκος, Θεοδώρου, Τζουλιάνο, Ροζανάς, Γ. Πούλος, Αγνανταίος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Κουρακλής, Σουλανιάκου, Παυλάκης, Δάμα (70′ Πλιώνης), Παναγάκος, Φίλης (76′ Πλις), Τουφάκης (65′ Λίγδας), Λιατσικούρας, Σούφκα, Δαρβίρας (76′ Δρικός), Πνευμονίδης (76′ Κτένας).