Πανσερραϊκός - ΑΕΚ: Oι 11αδες των δύο αντιπάλων

Χωρίς 10 από τους 11 βασικούς του στον αγώνα με τον Iωνικό, την περασμένη Κυριακή, παρατάσσεται στις Σέρρες η ΑΕΚ στη ρεβάνς του υπέρ της 3-0 στον πρώτο προημιτελικού Kυπέλλου 

Πανσερραϊκός - ΑΕΚ: Oι 11αδες των δύο αντιπάλων

Καμία έκπληξη από τον Ματίας Αλμέιδα που δικαίωσε τις προβλέψεις ότι θα προχωρήσει σε σε εκτεταμένο ...λίφτινγκ στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό (17.30).

Άλλωστε το 3-0 του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου και η διαφορά ...κατηγορίας με τα «λιοντάρια» δίνουν στον Αργεντινό το δικαίωμα ν' αλλάξει τα 10/11 της 11αδας στη Νίκαιας διατηρώντας με τον Φαν Βέερτ.

Ο Στάνκοβιτς, όπως πάντα στα ματς του Κυπέλλου, είναι στην εστία, με τους Σιντιμπέ, Τζαβέλλα, Μήτογλου και Ραντόνια από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, τον Γαλανόπουλο ως εξάρι και μπροστά του τον Μάνταλο.

Από τα αριστερά θα κινείται ο Γκατσίνοβιτς, από τα δεξιά ο Πάολο Φερνάντες, ενώ σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα που δίνει η ΑΕΚ, ο Τσούμπερ θα παίζει πίσω από τον προωθημένο Φαν Βέερτ.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Αθανασιάδης, Ρότα, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Φράνσον, Αραούχο, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Aπό την πλευρά του ο Πανσερραϊκός παρατάσσεται με τους: Κάτσικα, Γιανναράκη, Παντεκίδη, Ζέρρη, Λυμπεράκη, Κολομπίνο, Στάϊκο, Κατσαντώνη, Μούργο, Σοφιανό, Σαΐντ