Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Δραματικό τρίποντο Ολυμπιακού με γκολ στο φινάλε, 2-1 τον Ατρόμητο

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη ανάμεσα στις Κ17 του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου, με νικητές τους «ερυθρόλευκους» που πέτυχαν γκολ στην εκπνοή -παρότι έπαιζαν με δέκα- για το τελικό 2-1!

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Δραματικό τρίποντο Ολυμπιακού με γκολ στο φινάλε, 2-1 τον Ατρόμητο

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού πήραν σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στους αντίστοιχους του Ατρόμητου για την αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Η ομάδα του Πειραιά ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Στο 36΄το σκορ άνοιξε ο Σούφκα μετά από ασίστ του Πνευμονίδη με τους «ερυθρόλευκους» να μένουν ψηλά ψάχνοντας και δεύτερο τέρμα. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 67′ όταν ο Πνευμονίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο 81′ με τον Λιόση. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πήραν και πάλι μέτρα στο γήπεδο και έγιναν πιεστικοί. Το γκολ της νίκης ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Κτένας εκτέλεσε φάουλ και ο Φίλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, η οποία είναι σημαντική για την πρωτιά του ομίλου. Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού αφιέρωσαν τη νίκη στον συμπαίκτη τους Θανάση Στάντζο, ο οποίος απουσίασε λόγω τραυματισμού.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κουρακλής, Κουτσόπουλος, Αλαφάκης, Πλιώνης (77′ Μανιός), Σουλανιάκου, Φίλης, Λίγδας (46′ Δαρβίρας), Λιατσικούρας, Σούφκα (69′ Δάμα), Τουφάκης (74′ Κτένας), Πνευμονίδης.