Οι μεταγραφικές «βόμβες» του Πειραιά

Τα πειραϊκά σωματεία πυροδότησαν τις «βόμβες» τους και πλέον περιμένουμε να τις δούμε εν δράσει...

Οι μεταγραφικές «βόμβες» του Πειραιά
Ο Λάμπρος Χανιώτης θα ενισχύσει τη «γραμμή κρούσης» του Ολυμπιακού Περάματος.

Τα πρωταθλήματα του Πειραιά κάθε χρόνο γίνονται και πιο ανταγωνιστικά, κάτι που ελκύει το φίλαθλο κοινό να τα παρακολουθήσει. Μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πέρα από το βήμα που δίνεται σε νεαρά παιδιά να αποδείξουν ότι αξίζουν, είναι και οι προσθήκες παικτών με παραπάνω εμπειρίες.

Οι ομάδες κινήθηκαν ξανά μεθοδικά κάνοντας το κάτι παραπάνω και κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές με εμπειρία, ποιότητα έχοντας παράλληλα βαρύ βιογραφικό. Εκείνοι άφησαν τα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών και μετακόμισαν στις γειτονιές του Πειραιά. Χανιώτης, Γκιάτης, Σαπαλίδης είναι μερικά από τα ονόματα που θα αγωνιστούν στις κατηγορίες του πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Λάμπρος Χανιώτης

Που να φανταζόντουσαν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Περάματος, πως με την άνοδο τους στη Β’ κατηγορία θα έκαναν και πάταγο στο παζάρι των μεταγραφών. Αφού αρχικά αποκτήθηκαν οι παίκτες «κλειδιά» εν συνεχεία οι «ερυθρόλευκοι» του Περάματος προχώρησαν σε μία εξαιρετική και μεγάλη μεταγραφή. Έφεραν στο Πέραμα τον Λάμπρο Χανιώτη.

Ο πολύπειρος επιθετικός έχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα και προκαλεί αίσθηση σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Στο παρελθόν ο Χανιώτης έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού Βόλου ενώ έχει παίξει και σε : Προοδευτική, Εθνικό Αστέρα, Τρίκαλα. Απόλλων Σμύρνης, Αιγάλεω και Κερατσίνι.

Βαγγέλης Γκιάτης

Η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα αποφάσισε εφέτος να ενισχυθεί σε όλα τα πόστα. Εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου. Αφού λοιπόν ανανεώθηκε διοικητικά έπρεπε να κάνει και καλές μεταγραφικές κινήσεις. Στην ομάδα που ανδρώθηκε λοιπόν, γύρισε ο Βαγγέλης Γκιάτης.

Ο μέσος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Κερατσίνι και στη Γ’ Εθνική ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Ηλιούπολης, όταν αυτή ήταν στη Β’ Εθνική, τα βρήκε αμέσως με τους «μελανόλευκους» και αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των φιλάθλων στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Σταμάτης Σαπαλίδης

Στο Μοσχάτο το χειμώνα της σεζόν 2017-18 έτριβαν τα μάτια τους με τη μεταγραφή του Σταμάτη Σαπαλίδη. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός πήγε ως δανεικός στους «πράσινους» και το καλοκαίρι αποκτήθηκε κανονικά.

Μεγάλο «όπλο» στα χέρια του τεχνικού Νίκου Κούστα, ο Σαπαλίδης έχοντας συμμετοχές σε Α’ Εθνική με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 15-16 αλλά και με τον Κισσαμικό στη Β’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί επίσης με επιτυχία σε Ιωνικό και Αιγάλεω (Γ’ Εθνική).

Γιώργος Ζαχαράτος

Με τα χρώματα της Ελλάδας Ποντίων θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά ο 32χρονος μέσος, Γιώργος Ζαχαράτος. Ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής, της Ρόδου του Ιωνικού και του Μανδραϊκού αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους «βυσσινί» στη νέα προσπάθεια που κάνουν για να πρωταγωνιστήσουν ξανά στην Α’ κατηγορία του Πειραιά. Με την ομάδα της Πάτρας αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική ενώ έχει πολλές παρουσίες στα γήπεδα της Γ’.