Απόλλων Λάρισας: Ριμπερί ήταν και πάει...

Ο Γάλλος δεν θα γίνει τελικά μέλος του Απόλλωνα Λάρισας, αφού η ΠΑΕ της Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι δεν θα ενεργοποιήσει το συμβόλαιό του.

Απόλλων Λάρισας: Ριμπερί ήταν και πάει...

Οι φίλαθλοι της Λάρισας δεν θα έχουν τελικά την ευκαιρία να απολαύσουν δια ζώσης τον αδερφό του Φρανκ Ριμπερί, αφού η μεταγραφή του στη χώρα μας «χάλασε».

Σύμφωνα με τους διοικούντες της ομάδας της Φιλιππούπολης, ο λόγος που δεν θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Ριμπερί είναι η κακή του φυσική κατάσταση. Οι εργομετρικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο 22χρονος εξτρέμ βρίσκεται μακριά από τα επιθυμητά επίπεδα ταχυδυναμικής και αντοχής και ως εκ τούτου οι Θεσσαλοί αποφάσισαν να μην προχωρήσουν με την περίπτωσή του.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από επισταμένες ιατρικές και εργομετρικές έρευνες λιπομέτρησης και ασκήσεις ταχυδυναμικής και αντοχής από τους αρμόδιους εργοφυσιολόγους μας, αναγκάζεται να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Steven Ribery μιας και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ μακριά από την συνήθη φυσική κατάσταση των εγγχώριων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Η τεχνική μας ηγεσία υπό τον κ. Marcello Troizi διαπίστωσε την σημαντική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον εν λόγω ποδοσφαιριστή και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Λάρισας. Ως εκ τούτου αποφασίσθηκε να μην ενταχθεί ο Ribery στην ομάδα μας, πιστεύοντας ότι ίσως στο μέλλον υπάρξει μια πιο προσεγγίσιμη κατάσταση με τον νεαρό Γάλλο κυνηγό.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί τον Steven Ribery για την όποια προσπάθεια έκανε να βρεθεί κοντά μας, όμως επ΄εδουνί δεν ρισκάρει το μέλλον του συλλόγου σε πρόσωπα».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ