Άρης: Επίσκεψη στο ογκολογικό του ΑΧΕΠΑ

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Άρης επισκέφτηκε το ογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Άρης: Επίσκεψη στο ογκολογικό του ΑΧΕΠΑ

Σε μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα προχώρησε ενόψει εορτών η ΠΑΕ Άρης.

Αντιπροσωπεία του συλλόγου την οποία αποτελούσαν ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκο, ο Εμπορικός Διευθυντής, Κωνσταντίνο Στύλα, ο Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου, Νίκο Ξυλούρη και οι Κουέστα, Πίρσμαν, Σγουρός μαζί με εργαζομένους του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, επισκέφθηκαν το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν στα παιδιά του συλλόγου «ΛΑΜΨΗ» και να τους χαρίσουν δώρα, προσφορά του Ομίλου Σαρακάκη, καθώς και το βιβλίο «Ο Μικρός Πρίγκηπας», ενώ τους ευχήθηκαν για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η Honda Saracakis του Saracakis Group of Companies επισκέφθηκαν το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα τα παιδιά του Συλλόγου ΛΑΜΨΗ που έχουν προσβληθεί από κακοήθες νόσημα και νοσηλεύονται στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκο, τον Εμπορικό Διευθυντή, Κωνσταντίνο Στύλα, τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου, Νίκο Ξυλούρη και τους Κουεστα, Πιρσμαν, Σγουρο μαζί με εργαζομένους του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη χάρισαν στα παιδιά δώρα της Honda καθώς και το βιβλίο «Ο Μικρός Πρίγκηπας» και τους ευχήθηκαν για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Είμαστε ευτυχείς που η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μαζί με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη χάρισαν χαμόγελα στις παιδικές ψυχές του συλλόγου ΛΑΜΨΗ...

Καλές Γιορτές και ευτυχισμένο το 2023 με υγεία για όλο τον κόσμο!»