Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Απόλλωνα

Εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού επί της αντίστοιχης του Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 3-1 για το Πρωτάθλημα Κ17 της Super League.

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Απόλλωνα

Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού πήρε εύκολη νίκη εκτός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για την αγωνιστική, της 2ης φάσης των ομίλων για το πρωτάθλημα της Super League Κ17.

Στο 22′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο παιχνίδι, όμως η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε πριν από το φινάλε του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 43′ ο Φίλης βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δαρβίρας, ο οποίος έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο τέρμα στο 75′, όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια ο Φίλης, είδε τον Οσάφι και εκείνος έγραψε το 1-2.

Το τελικό 1-3 έκανε και πάλι ο Όσαφι στο 86′ μετά από σέντρα του Αλαφάκη. Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού Κ17: Κουρακλής, Κουτσόπουλος, Αλαφάκης, Σουλανιάκου, Δάμα (52′ Παναγάκος), Φίλης, Πνευμονίδης, Λιατσικούρας (85′ Μανιός), Δαρβίρας (73′ Πλιώνης), Τουφάκης (52′ Κτένας), Δρικός (73′ Οσάφι).