Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του Πλατανιά

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου επικράτησε 2-0 του Πλατανιά, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του Πλατανιά

Μια καλή ευκαιρία να διατηρήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση είχε την Κυριακή (9/9) ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, στο φιλικό ματς με αντίπαλο τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ».

Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με σκορ 2-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Κυριακίδης στο 70' με σουτ και Νέιρα στο 77' με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μπολάκη.

Ο Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, τσεκάροντας την αγωνιστική τους κατάσταση ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Σωτηρίου (65' Στρέζος), Νάστος, Ντίνας (46' Νέιρα), Κουτσιανικούλης (46' Πλατέλλας), Κυριακίδης, Αραβίδης (65' Βουό), Παπαστεριανός (65' Μπολάκης), Κομεσίδης, Σάσι (82' Nοικοκυράκης), Κοροβέσης (46' Κοιλιάρας), Ποτουρίδης.

Πλατανιάς: Γκότεφριντ (54' Σικαλιάς), Καραγκούνης (85' Σμυρλάκης), Κόρστμαν, Μπιανκόνι, Πουρτζιτίδης (85' Παπανικολάου), Mίνγκας, Μάικιτς (54' Ποζατζίδης Στ.), Τσαμούρης (75' Αμαραντίδης), Σάαντο, Νίλι (75' Τσακμάκης), Bουκελάτος (46' Ποζατζίδης Χαρ.).