ΕΠΟ: Λευκός καπνός για το ασφαλιστήριο συμβολαίου των ποδοσφαιριστών

Τελικά βγήκε λευκός καπνός από τη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου, με τη Superleague 2 και τον Πανελλήνιο Συνδέσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) αναφορικά με το ασφαλιστήριο συμβολαίου των ποδοσφαιριστών.

ΕΠΟ: Λευκός καπνός για το ασφαλιστήριο συμβολαίου των ποδοσφαιριστών

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ομοσπονδίας αναφέρει:

"Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) έλαβε χώρα σήμερα συνάντηση αντιπροσωπειών της Super League 2 και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), στην οποία συζητήθηκαν όλες οι σοβαρές εκκρεμότητες που αφορούν στην ορθή και ομαλή λειτουργία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και θέσεων, οπότε στις επόμενες ημέρες θα λάβει χώρα ό,τι απαιτείται για την αποκατάσταση κάθε αρρυθμίας.

Από πλευράς ΕΠΟ στη συνάντηση ήταν παρών ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος. Από τη Super League 2 ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος, οι αντιπρόεδροι Χρήστος Πρίτσης και Μπάμπης Σταμούλης και ο νομικός σύμβουλος Αντώνης Βουγίδης. Από τον ΠΣΑΠΠ παρόντες ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Μπαντής, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μπράχος και ο νομικός σύμβουλος Θανάσης Μακρυνιώτης".