Ο σάλος για τους ομίλους Γ΄ Εθνικής συνεχίζεται: «Θα μάθουμε κολύμπι για να πάμε στη Ρόδο»

Kαι οι ομάδες της Ηλείας τάχθηκαν κατά του καταρτισμού των ομίλων της Γ΄ Εθνικής που πραγματοποίησε η ΕΠΟ.

Ο σάλος για τους ομίλους Γ΄ Εθνικής συνεχίζεται: «Θα μάθουμε κολύμπι για να πάμε στη Ρόδο»

Με τον καταρτισμό που έκανε η ΕΠΟ οι ομάδες της Ηλείας τοποθετήθηκαν στον 8ο όμιλο με αυτές τις Ρόδου, αλλά και της Αττικής. Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες αφήνουν αιχμές και κατά της ΕΠΣ Ηλείας για την απουσία της στο ζήτημα που προκλήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προς ΕΠΣ Ηλείας

Αξιότιμοι κύριοι
Την προηγούμενη εβδομάδα ο γεωγραφικός χάρτης της Ελλάδας άλλαξε. Ο Νομός Ηλείας πλέον γειτονεύει με τα Δωδεκάνησα και την Αττική.
Δυστυχώς όλοι μας, άλλοι παρόντες αλλά και άλλοι με την απουσία τους , γίναμε μάρτυρες πρωτόγνωρων και τραγελαφικών καταστάσεων από τα μέλη της Επιτροπής πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που προσπαθούν εξυπηρετώντας μικροσυμφέροντα ομάδων των Ενώσεών τους, να δημιουργήσουν αυτό το «τερατούργημα», δηλαδή τον 5ο Ομιλο της νέας αγωνιστικής περιόδου (2018-2019) με το «πάντρεμα» των ομάδων από τα Δωδεκάνησα με εκείνες από την Αχαΐα και την Ηλεία.
Οι ερασιτεχνικές ομάδες είναι η κοιτίδα του αθλήματος του ποδοσφαίρου και η ΕΠΟ αλλά και εσείς έπρεπε να είστε ο θεματοφύλακας τους και όχι ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΉΣ τους, που τους υποχρεώνει σε αποχώρηση και διάλυση.
Όπως είναι φυσικό και ευκολονόητο, θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προασπίσουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας.
Στην προσπάθεια μας αυτή, έστω και στην ύστατη ώρα, έστω και μετά την εκκωφαντική σας σιωπή σας θέλουμε δίπλα μας.
Σας παρακαλούμε λοιπόν ενεργώντας ως θεματοφύλακας των Ηλειακών ομάδων που συμμετέχουν στην Γ Εθνική να συμμετέχετε στην παράσταση διαμαρτυρίας των σωματείων μας την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ.
ΥΓ. Εμείς θα μάθουμε κολύμπι για να πάμε στην Ρόδο.
Οι υπόλοιποι ας μάθουν κολύμπι για να μην πνιγούν.

Α.Ο. Πανηλειακός
Π.Α.Ο. Βάρδας
Νίκη Τραγανού»