Ολυμπιακός-ΑΟΧ/Κισσαμικός 3-2: Η πρώτη των Γκιγιέρμε, Ναουέλ

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί πραγματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης και το fosonline.gr έχει το ρεπορτάζ.

 Ολυμπιακός-ΑΟΧ/Κισσαμικός 3-2: Η πρώτη των Γκιγιέρμε, Ναουέλ

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα διεξήχθη το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Οι Πειραιώτες φιλοξένησαν τον ΑΟΧ/Κισσαμικό σε ένα ματς που ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας.

Στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τον Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια τον Πάρντο δεξί μπακ, τον Κούτρη αριστερά και τον Μιράντα στο κέντρο της άμυνας έχοντας δίπλα του τον Νίκο Πειό από την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο Γκιγιέρμε έπαιξε στα χαφ με τον Φετφατζίδη να έχει έναν πιο οργανωτικό ρόλο και τους Βρουσάι, Ποντένσε Ναουέλ να αλλάζουν θέσεις στα "φτερά", ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Μάνος.

Το πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 0-0 και με τον Φετφατζίδη να έχει χαμένο πέναλτι. Στην επανάληψη ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τον Γκερέρο, αλλά και τον Ζοσέ Σα στο τέρμα. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Γκερέρο, Φετφατζίδης, Πάρντο (ακυρώθηκε ένα γκολ από τον Μάνο). Να σημειώσουμε πως στο δεύτερο ημίχρονο ο Πορτογάλος προπονητής έκανε αρκετές αλλαγές και χρησιμοποίησε πολλούς πιτσιρικάδες από την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Στη φιλική αναμέτρηση με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αντίθετα σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο αγωνίστηκε ο Γκιγιέρμε.