Επίσημο: Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Βοσνιάδης

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι και με τη «βούλα» ο αντικαταστάτης του Σπύρου Μπαξεβάνου στον πάγκο του «Γηραιού».

Επίσημο: Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Βοσνιάδης

Την Κυριακή (2/9) ο Ηρακλής ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Σπύρο Μπαξεβάνο, ο οποίος «οδήγησε» την ομάδα στην επάνοδο της στη Football League. Από την ίδια μέρα (την Κυριακή), το fosonline σας είχε ενημερώσει πως ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας από την Θεσσαλονίκη, ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Την Τετάρτη (5/9), ο Ηρακλής ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον 57χρονο προπονητή ο οποίος στο παρελθόν έχει προπονήσει τις ΑΕ Πολύκαστρου, Θερμαϊκό, Εορδαϊκό, Αναγέννηση Επανομής, Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Βέροια και Τρίκαλα.

Συνεργάτες του θα είναι οι Θάνος Χατζηαθανασίου (βοηθός προπονητή), Ηλίας Παπαθανασίου (γυμναστής) και Χάρης Αποστολίδης (γυμναστής αποκατάστασης). Ο Φώτης Γκιζέλης παραμένει ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

"Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες: ΑΕ Πολυκάστρου, Θερμαικό, Εορδαικό, Αναγέννηση Επανωμής, Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Βέροια, Τρίκαλα.

Αλέκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή και ελπίζουμε μαζί να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας".

Οι δηλώσεις του Βοσνιάδη: "Γνωρίζω πολύ καλά που βρίσκομαι. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, παρά μόνο για δουλειά και πράξεις. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και προκύπτει από την ιστορία του συλλόγου, την δυναμική του και δεν είναι άλλος από την επαναφορά του στη φυσική του θέση".