Super League K19: Σπουδαία νίκη του Λεβαδειακού επί της ΑΕΚ με ολική ανατροπή

Οι Νέοι του Λεβαδειακού επικράτησαν της ΑΕΚ με 2-1 στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Super League K19.

Super League K19: Σπουδαία νίκη του Λεβαδειακού επί της ΑΕΚ με ολική ανατροπή

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Κ19 του Λεβαδειακού που επικράτησε της ΑΕΚ στο τέλος με 2-1 για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 46′ με κεφαλιά του Κοντορουχά, οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού έδειξαν πείσμα, προσήλωση στο πλάνο του προπονητή τους και μαχητικότητα μέχρι το τέλος, κάνοντας μία επική ανατροπή στις καθυστερήσεις.

Το τέρμα της ισοφάρισης πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 90′ ο Ματζαλλάκου, ο οποίος μάλιστα πρωταγωνίστησε και στο 94′, όταν έκανε εκπληκτική κούρσα, περνώντας τρεις αντιπάλους του, για να «σερβίρει» στον Τσεμπερλίδη, που έφερε το ματς… τούμπα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Βοιωτίας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Κ19: Χατζησάββας, Τσιώλης (10′ Μπακαλέξης), Μπότσης, Γεωργίου, Χατζόπουλος, Παπαδημητρίου (75′ Τσακμάκης), Μπέκας, Τσεμπερλίδης, Τσακίρης (62′ Ζεκιράι), Ματζαλλάκου, Βαγιωνάς (75′ Ζαπουνίδης)

ΑΕΚ Κ19: Μπαλαμώτης, Γιαννούλης, Χατζηκυριάκος, Κοσίδης, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης, Κυρσανίδης (57′ Γεωργόπουλος) Πιτιλάκος (82′ Αντωνόπουλος) Νούλας (46′ Γεωργέας), Κοντάκης (63′ Τσιόκρης) Κοντορουχάς (57′ Δημητριάδης).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ