Ο Ηρόδοτος έγινε ΠΑΕ

Η ομάδα της Κρήτης είναι πλέον εταιρία. 

Ο Ηρόδοτος έγινε ΠΑΕ

Σε νέα εποχή μπαίνει ο Ηρόδοτος με το ΓΕ.ΜΗ. να εγκρίνει την σύσταση της νέας ΠΑΕ Ηρόδοτος ΠΑΣΑ και το σύλλογο της Νέας Αλικαρνασού να γίνεται πλέον εταιρία.

Σειρά στις προτεραιότητες του συλλόγου έχει η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου με ιθύνοντες της νεοσύστατης ΠΑΕ να βρίσκονται σε επαφή με τοπικούς επιχειρηματίες, ενώ «παίζει» ακόμα και το ενδεχόμενο πολυμετοχικού σχήματος με τοπικούς παράγοντες.

Η ανακοίνωση του Γ.Ε.ΜΗ. για τον Ηρόδοτο

«ΘΕΜΑ: Παροχή άδειας σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ (Π.Α.Σ.Α.) Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α.».

1. Εγκρίνουμε τη σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ (Π.Α.Σ.Α.) Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α.».

2. Εγκρίνουμε το Καταστατικό της ανωτέρω εταιρείας όπως αυτό καταρτίστηκε με την με αρ. 238/14.08.2018 Συμβολαιογραφική Πράξη του Συμβολαιογράφου Ηρακλείου Κρήτης ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ, αποτελούμενο από 45 (σαράντα πέντε) άρθρα.

3. Η παρούσα απόφαση να καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και ανακοίνωση καταχώρισης να δημοσιευθεί στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ.

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ιωάννης Αρεταίος».