Πογέτ: «Δεν θα επαναπαυθούμε επειδή προκριθήκαμε ως πρώτοι από τον όμιλο του Νations League»!

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ, σε δηλώσεις του μετά τη δημοσιοποίηση των κλήσεων του ενόψει των αγώνων με Κύπρο και Β. Ιρλανδία, για το Nations League, ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει επανάπαυση, λόγω της πρόκρισης της «γαλανόλευκης» ως πρώτης από το γκρουπ.

Πογέτ: «Δεν θα επαναπαυθούμε επειδή προκριθήκαμε ως πρώτοι από τον όμιλο του Νations League»!

Επ' ευκαιρία των κλήσεων του «εκλεκτών» του για τις αναμετρήσεις με Κύπρο (24/09, Λάρνακα) και Βόρεια Ιρλανδία (27/09, Ριζούπολη), για το Nations League, ο Γκουστάβο Πογέτ προέβη σε δηλώσεις με τις οποίες φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει εφησυχασμός και επανάπαυση στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από την εξασφάλιση της πρωτιάς στο γκρουπ της!

Υπενθυμίζεται ότι υπό την καθοδήγηση του Ουρουγουανού τεχνικού η «γαλανόλευκη» στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις του ομίλου είχε ισάριθμες επιτυχίες που της εξασφάλισαν την πρώτη θέση και την άνοδο στη 2η κατηγορία του θεσμού (καθώς και μια θέση στα μπαράζ του Εuro 2024, εφόσον τη χρειαστεί...).

Ο Νοτιαμερικάνος υποσχέθηκε ανάλογη συνέχεια ως το φινάλε των υποχρεώσεων της:

«Ανυπομονώ να συναντήσω και να συνεργαστώ με τους ποδοσφαιριστές μου, ύστερα από μια μακρά περίοδο χωρίς διεθνείς αγώνες για τις Εθνικές Ομάδες.

Σε αυτό το διάστημα, εγώ και οι συνεργάτες μου δεν σταματήσαμε να παρακολουθούμε τους παίκτες μας και να προσπαθούμε να καταλήξουμε στις καλύτερες επιλογές για τους δύο τελευταίους αγώνες μας στο UEFA Nations League.

Παρότι έχουμε εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση στον όμιλό μας, μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες μας τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναπαυθούμε.

Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με σκοπό την αγωνιστική μας βελτίωση, αλλά και για να ολοκληρώσουμε τον κύκλο του UEFA Nations League όσο υψηλότερα γίνεται!

Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός για εμάς, επομένως θα αγωνιστούμε με πάθος και θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.